15. 7. 2024
oddaja poslovnih prostorov

Oddaja poslovnih prostorov je vaša velika priložnost za rast

Oddaja poslovnih prostorov v samem centru Evrope je dobra poslovna priložnost, ki  vaše poslovanje lahko prinese na sam vrh in na bistveno višnji nivo, kot ga imate sedaj. Večina podjetnikov ve, da je oddaja poslovnih prostorov zanje dobra priložnost, saj se najem pisarn in skladišč ter parkirišč dosti bolj splača, kot biti njihov lastnik. Zato nekateri lastne prostore dajejo v najem in sami najamejo druge tam, kjer je to zanje boljše, saj jih gre najemnina v strošek. Če se premislite in hočete spremeniti lokacijo, je oddaja poslovnih prostorov, ki jih imate v najemu za vas boljša kot nakup, ker lahko prekinete pogodbo in ste svobodni ter greste kamor vas je volja, tudi v tujino. Prodaja svojih prostorov pa je lahko zelo problematična zadeva, še posebej v tako kriznih časih, kot je sedaj.

 oddaja poslovnih prostorov

Kaj vam prenese oddaja poslovnih prostorov?

Oddaja poslovnih prostorov kot poslovna priložnost je za vas najbolj ugodna in poceni rešitev, ker vam ne bo treba prostorov vzdrževati, plačevati davkov in podobno, plačujete le najemnino in operativne stroške, ki jih povzročite. Če ste varčni, so stroški dokaj nizki. Poleg poslovnih prostorov imate lahko skladišča, da bo vaše poslovanje najbolj optimalno in na enem mestu.

Oddaja poslovnih prostorov v Ljubljani vam prinese še to, da ste v centru dogajanja, na dosegu roke vsem, vsi lahko hitro pridejo do vas pa vi tudi lahko razvozite zadeve kamorkoli hitro ter najceneje do vseh krajev, celo v Evropo, na Balkan in na vzhod. Ta oddaja poslovnih prostorov zajema tudi parkirišča, ki so nujna za avtomobile ter tovorna vozila, ki bodo prišla do vas. Poslovni prostori so zraven hitre ceste in blizu avtocest, ki peljejo na vse strani države ter Evrope.

Kakšni so poslovni prostori za najem?

Oddaja poslovnih prostorov zajema lahko že opremljene pisarne. Na razpolago jih je kar nekaj, lahko so skupaj, povezane ali ločene, velike ali majhne. Poleg imate še veliko sejno dvorano za prireditve, predavanja in srečanja ter sestanek. Pisarne so lahko opremljene ali pa ne, po vaši želji si uredite, kot vam ustreza in se o tem dogovorite z lastnikom, ki je zelo prilagodljiv.

Če najamete že opremljene pisarne, se najbolj splača, ker je vsa infrastruktura ter oprema vrhunska ter sodobna, kot mora biti v poslovnem svetu. Gre za velike stavbe, v katerih je lahko več podjetij, ki se med seboj družijo in si pomagajo ter poslujejo tudi med seboj. Najbolj so vesela takega inkubatorja mlada podjetja, ki soustvarjajo in napredujejo skupaj. Izmenjujejo si izkušnje, znanje in produkte ter storitve.

Dobri poslovni prostori so iskani – pohitite

Oddaja poslovnih prostorov je v teku in si jih lahko pogledate od blizu ter ugotovite, ali vam bodo ustrezali. Stavba je lepa, moderno opremljena ter na zunaj zelo ugledna, kot tudi pričakujejo poslovni partnerji. To je priložnost, ki je ne smete zamuditi, ker je število pisarn in skladišč  seveda omejeno. Če se zapolnijo kapacitete, potem boste morali počakati na naslednjo priložnosti, ki ne bo tako kmalu prišla, ker so najemniki običajno izjemno zadovoljni.

Seveda pa je v poslovnem svetu vse tako hitro spreminjajoče se, da se tudi najemniki menjajo, ker nekateri gredo na primer v tujino ali pa se razširijo in najamejo druge prostore, ali pa zaprejo podjetja in nehajo poslovati, če so se tako določili ali pa so jih prisilile okoliščine, kot so zaprtja, ki jih nismo pričakovali.

Ali boste med tistimi, ki so v ospredju in vodilni ali pa boste ostali lokalni? To je vprašanje, na katerega morate odgovoriti, ko zagrabite tako veliko poslovno priložnost. Če vaše podjetje preveč zraste nenazadnje lahko ga prodaste in se upokojite, če vam ni do tega, da bi ga vodili še naprej. V vsakem primeru imate velik profit.