20. 7. 2024
pranje avtomobila

Pranje avtomobila – opravilo, ki ga ne smete izpustiti

Zgolj redno servisiranje ni dovolj, da bi svoj osebni avtomobil ohranjali v najboljši formi. Zelo pomembno je zato redno pranje avtomobila, ki poskrbi za njegovo čistočo, posledično pa tudi za vaše dobro počutje med vožnjo. Nihče se namreč ne želi voziti v umazanem in neurejenem vozilu. Vendar pa ima pranje, poleg higienične, tudi številne druge pomembne naloge. Ne le, da redno pranje avtomobila poskrbi za čiste površine in lepši videz vozila, temveč podaljšuje tudi njegovo življenjsko dobo. Zato je še kako pomembno, da svoje vozilo tudi z vidika čiščenja dobro vzdržujete, pri tem pa ste temeljiti in dosledni. V zahvalo pa vam bo vaš jekleni konjiček dolgo in zvesto služil.

Odločite se za strokovnjake

Pri podjetju Rovando Cars se zavedajo, kako pomemben je dobro vzdrževan in negovan osebni avtomobil, zato so na seznam svojih storitev dodali tudi nepogrešljivo pranje avtomobila. S to razliko, da storitev izvajajo strokovnjaki, ki točno vedo, kako se na pravilen način lotiti dela.

Čeprav se zdi, da je pranje vozila čisto preprosta naloga, to ne drži. Med samim pranjem je namreč potrebno upoštevati kar nekaj posebnosti, ki izboljšajo končni rezultat. Hkrati pa se je potrebno izogniti tudi nekaterim pastem. Pri čiščenju zunanjosti in notranjosti vozila, se je dobro potruditi, saj se trud tudi kmalu obrestuje. Pri podjetju Rovando Cars zato profesionalno poskrbijo za vaše jeklene konjičke. Pranje se zato izvaja strokovno in natančno, zahvaljujoč izkušnjam pa svoje delo opravijo tudi izredno hitro. Njihovi strokovnjaki se lahko pohvalijo z bogatim avtomobilističnim znanjem, s pomočjo katerega se spretno izogibajo napakam pri samem prabju. Pri svojem delu uporabljajo le najsodobnejše postopke, pripomočke in naprave, za čiščenje pa uporabljajo neškodljiva in namenska čistila. Za piko na i pa na koncu poskrbijo tudi za lesk vašega avtomobila.

Njihova pestra ponudba vključuje:

  • Najsodobnejšo avtomatsko avtopralnica na vileda krpe
  • Opcijo pranja s podvozjem ali brez
  • Profesionalno, hitro čiščenje notranjosti vozila
  • Izpiranje z wapom

Kako poteka pranje avtomobila

V prvem koraku se lotijo predpranja, katerega naloga je, da učinkovito odstrani trdovratno umazanijo in mrčes z vašega vozila. S pomočjo posebno kvalitetne gobe na površino vozila nanesejo negovalno sredstvo, s katerim poskrbijo za temeljito odstranjevanje vse umazanije. Sledita še temeljito izpiranje in sušenje avtomobila. Ker pa si vaš jekleni konjiček zasluži le najboljše, na koncu poskrbijo tudi za njegov lesk. Tako se bodo na cesti za vami obračali vsi pogledi.

In kako dolgo se pere posamezno vozilo? Čas samega postopka je odvisen od velikosti vozila. Na trajanje opravila vpliva tudi vrsta postopkov, za katere ste se odločili. Storitev osnovnega pranja je hitro končana, ne glede na trdovratnost umazanije – nekaj manj kot v pol ure. Od časa do časa pa vam priporočamo, da se odločite za temeljitejše čiščenje, ki traja nekoliko dlje, vendar pa so njegovi rezultati zares spektakularni.

Da bo vaše vozilo kot novo

Zagotovo tudi vam vaš osebni avtomobil veliko pomeni. Nenazadnje vam omogoča hitro in varno vožnjo, kamorkoli si zaželite. Zato tudi vi poskrbite zanj – s strokovnim in temeljitim čiščenjem. Pri Rovando Cars vam ponujajo celostno storitev za vašega jeklenega lepotca, zato ste lahko prepričani, da bo ta pri njih vedno v dobrih rokah.