20. 7. 2024

Privoščite si temeljit očesni pregled – vaše oči vam bodo hvaležne

Optika Ljubljana svojim strankam nudi profesionalne in prijazne storitve. Vašim očem ponudi le najboljše, zato izberite našo optiko. Ob obisku bo naše strokovno osebje najprej poskrbelo za temeljit in natančen očesni pregled. V primeru, da bodo ugotovili, da imate z vidom ali očesnimi strukturami težave, vam bodo predpisali ustrezno terapijo oz. očala. Da vam nošnja očal ne bo predstavljala muke, smo za vas pripravili tudi pestro izbiro različnih okvirjev za očala. Tako bodo očala vaš videz popestrila in nadgradila. Seveda se lahko odločite tudi za izdelavo kontaktnih leč.  V tem primeru boste veliko bolje videli, brez opaznih razlik vašega videza.

optika Ljubljana

Kako Optika Ljubljana preveri, ali je z vašim vidom vse v redu? Ker lahko z rednimi pregledi oči odkrivamo težave z očmi v zgodnjih fazah, je bistvenega pomena tudi vaša dejavnost – Optika Ljubljana vas vabi, da se za očesne preglede odločate redno in pravočasno. Običajno pregled za očala in kontaktne leče traja okoli pol ure. Optik se bo z vami najprej posvetoval, nato pa bo izmeril vašo dioptrijo in dioptrijo vaših trenutnih očal. Pregled torej vsebuje objektivno in subjektivno merjenje dioptrije (na blizu in daleč) ter pregled oči z očesnim mikroskopom. Opravil  bo tudi merjenje očesnega pritiska, saj le-ta igra veliko vlogo pri zgodnjem odkrivanju različnih obolenj. Po opravljenem pregledu prejmete tudi izvid, s pomočjo katerega se nato izdelajo nova očalna stekla, s primerno dioptrijo.

Ker imamo pri Optika Ljubljana na voljo najrazličnejše očalne okvirje, si lahko le-te izberete na istem mestu. Pripravljena očala vas bodo pri Optika Ljubljana pričakala v najkrajšem možnem času. Okvirji so različnih oblik, barv in velikosti, izdelani pa so iz različnih materialov. Pri izbiri upoštevajte predvsem njihovo funkcionalnost oz. se vprašajte, če vam bodo prišli kar najbolj prav. Ker vsakdo potrebuje tudi kakovostna sončna očala, bomo pri Optika Ljubljana poskrbeli tudi za kakovostno izdelavo le-teh.