17. 4. 2024

Izdelava spletnih strani vragec v korakih

izdelava spletnih strani vragecČe vas zanima kako poteka izdelava spletnih strani vragec ste se ustavili na pravem članku. Sama izdelava spletne strani je daljši proces, ki vzame kar nekaj časa in načrtovanja, če želimo, da je stran dobro optimizirana za svoj namen, je prijazna do uporabnikov glede funkcionalnosti, tako da lahko uporabnik v največ treh klikih pride do željene strani in da sama stran tudi dobro izgleda.

Sama izdelava spletnih strani vragec poteka v štirih fazah, prva je analiza in pregled trga, druga je načrtovanje sistema, tretja oblikovanje spletne strani in postavitev, zadnja pa je svetovanje in tudi spremljanje napredka.

1. faza izdelava spletnih strani vragec – Pregleda in analizira se sam trg, na katerega želi stranka ciljati s spletno stranjo, oziroma v katero področje bo spletna stran uvrščena. Pri tem se uporabijo napredna orodja. Osebje se na podlagi rezultatov s stranko posvetuje o zasnovi spletne strani, kako želi da bi izgledala, kakšne funkcionalnosti bi imela itd…

2. faza izdelava spletnih strani vragec – Postaviti je potrebno temelje, ki bodo služili kot odskočna deska za izdelavo spletne strani. Določijo se vse pomembnejše lastnosti ki naj bi jih spletna stran imela, poskrbljeno je da je že sama zasnova prijazna in učinkovita s strani uporabnika oziroma obiskovalca. Poskrbljena je tudi optimizacija spletne strani, tako da se bo lahko v iskalnikih uvrščala višje.

3. faza izdelava spletnih strani vragec – Izdela se grafični osnutek, ki se ga dopolni in popravi skupaj s stranko, takšna stran se potem začne graditi na posebnih testnih strežnikih, kjer lahko stranka spremlja razvoj svoje bodoče spletne strani. V tej fazi se aktivno sodeluje s stranko, se preizkušajo funkcije strani ter se določene zadeve še prilagodi.

4. faza izdelava spletnih strani vragec – Ko je stran že izdelana pa se spremlja statistika strani, kako se uvršča, koliko obiskovalcev ima koliko prometa ustvari itd. Stranki je tudi nudena brezplačna podpora in brezplačno svetovanje.

Tako poteka izdelava spletnih strani vragec, več pa si lahko preberete tudi na njihovi strani.