22. 5. 2024

Blagovna znamka Makita

Blagovna znamka MakitaDoma imate zagotovo vsaj eno akumulatorsko orodje, različne znamke. Vendar, če imate orodje blagovna znamka Makita, veste po čem slovi ta blagovna znamka?

Podjetje Makita, je nastalo leta 1915 na Japonskem, kjer ima tudi svojo glavno upravo. Tovarne Makita pa se nahajajo v Kanadi, Braziliji, na Japonskem, v Mehiki, Romuniji, Veliki Britaniji, Nemčiji in v Združenih državah Amerike. Podjetje orodij Makita je eno izmed vodilnih na svetovnem trgu v tej stroki.

Vizija tega gromozanskega podjetja že od samega začetka sloni na tem, da bi družba in večje skupnosti razvijala orodja zase in za generacije, ki nam še sledijo. In podjetje Makita zagotavlja, da z njihovimi orodji, je možno narediti vse.

Vsi izdelki Makita, so narejeni kvalitetno, trpežno in imajo zelo dolgo življenjsko dobo. Na trgu ne boste našli izdelka te blagovne znamke, ki bi vas pustil na cedilu in nebi opravil nalogo.

Na spletni strani makita-akcija.com so izdelki izključno blagovne znamke MAKITA. Na zalogi je tako veliko kvalitetnih izdelkov, da se ne boste morali odločiti, katerega bi vzeli. Po kategorijah imate na voljo kotne brusilnike, žage, sesalnike, puhalnike, vrtalnike, vijačnike, akumulatorsko orodje ter vrtalna in rušilna kladiva.

Podjetje Makita pa najdete tudi v Sloveniji. Makita je začela s poslovanjem v naši državi v koncu leta 2011.  To podjetje si je ustvarilo veliko, močno in učinkovito distribucijsko mrežo v Vzhodni Evropi. Te prodajalne pa vsem kupcem nudijo profesionalno svetovanje in prvovrstne izdelke. Prednost podjetja Makita je, da so delavci in prodajalci strokovno usposobljeni in zelo razširjeni. Sedež v Sloveniji pa je v Ljubljani, kjer najdete tudi uradni servis za te izdelke.

Dodatna pika na i, ki jo nudijo pri podjetju Makita v Sloveniji pa je, da ob nakupu orodja te blagovne znamke dobite na akumulatorska orodja 2 leti garancije. Na vsa ostala orodja pa do 3 leta garancije. Če želite v rokah držati kvalitetne in trpežne izdelke, ki opravijo svojo nalogo, so orodja Makita prava izbira za vas.