16. 4. 2024
Hobby prikolice

Hobby prikolice za popolne počitnice

Za preživljanje počitnic so prikolice zelo priljubljene in za tiste, ki želijo potovati v stilu, so Hobby prikolice idealne. Ne le zanesljive in izjemno udobne, nagrajene so bile celo za najboljše prikolice v svojem cenovnem razredu. S Hobby prikolico ne morete zgrešiti, saj so idealna mešanica dobrega dizajna in kakovosti, s katero bo zadovoljen tudi najbolj natančen in zahteven kupec.

Hobby prikolice namesto hotela

Sploh v današnjih časih, ko so ukrepi zaradi epidemije bolj strogi, lahko počitniška prikolica nadomesti vsa prenočišča, ki bi jih mogli sicer iskati. Brez stresa se lahko odpravite kamorkoli in ne bo  vam treba skrbeti za iskanje in rezervacijo različnih prenočišč, saj Hobby prikolice nadomestijo hotelsko sobo ali apartma.

Pri vstopu v prikolico boste dobili občutek doma, saj vsi elementi zagotavljajo visoko uporabnost, obenem pa so izdelani tako, da najprej opazite modern dizajn. Prikolice so prostorne in vsi elementi so razporejeni z namenom največjega izkoristka prostora. Svetel les in strateška osvetlitev optično povečata prostor in ko vstopite v prikolico, takoj začutite atmosfero udobja. To pa ne pomeni, da so Hobby prikolice zaradi svetlih elementov občutljive na madeže. Oblikovalci so upoštevali, da se velikokrat na počitnice s prikolico odpravijo tudi družine z otroci ali ljudje s hišnimi ljubljenčki. V ta namen so vse notranje tkanine iz trpežnih materialov, ki omogočijo lažjo sanacijo in boljšo zaščito pred obrabo. Prav tako pa so vse omarice gladke, da je brisanje zelo enostavno.

Razporeditev notranjega prostora prikolice

Glede na vrsto in velikost Hobby prikolice, se notranja postavitev nekoliko razlikuje. Pri vseh modelih pa velja, da je optimalno izkoriščen vsak del prikolice in niti najmanjši prostor ni brez funkcije. Ker je na počitnicah vedno težava s pomanjkanjem prostora, so oblikovalci Hobby prikolic to upoštevali in tako oblikovali notranjost, kjer je ogromno prostora za shranjevanje. To velja za omarice, kjer se lahko shrani dovolj hrane za daljše potovanje, kot tudi za omarice, ki so namenjene shranjevanju ostalih osebnih potrebščin.

Sedežna garnitura z mizo služi kot jedilni kotiček, lahko pa ga uporabite za notranje druženje, sploh takrat, ko vreme ni najlepše. Zaradi polkrožne oblike mize, se v prikolici prihrani prostor, tako da se lahko notri zbere večje število gostov.

Vsaka prikolica ima svojo kuhinjo, da niti na poti ne boste pogrešali domačih obrokov. V majhni kuhinji prikolice boste zaradi kombinirane pečice na njej lahko pekli, kuhali ali pa jo uporabili kot žar. Postavitev zraven okna in zmogljiv ventilator poskrbita, da se vonj ne bo zažrl v oblačila ali tkanine.

Čeprav so Hobby prikolice že optimalno opremljene in imajo v ceni vključene vse nadstandardne elemente, ki jih je pri večini drugih ponudnikih potrebno doplačati, lahko notranjost prikolice po svojih željah opremite tudi sami.

Varnost počitniške prikolice je na prvem mestu

Vse Hobby prikolice se lahko pohvalijo z trojnim zaklepanjem, saj je skrb za varnost zmeraj v ospredju in strokovnjaki nenehno strmijo k nadgraditvami v tej smeri. Ne samo vrata, tudi okna so dodatno zavarovana, poleg tega pa zaradi dobre izolacije dobro zadržujejo toploto, hkrati pa ščitijo pred zunanjimi vremenskimi vplivi. To pomeni tudi, da v notranjost ne prepušča vlage in zvoka, kar je pomembno predvsem za tiste, ki so občutljivi na glasne zvoke.