21. 4. 2024

Vzglavnik iz ajde za otroke

vzglavnik iz ajdeSte že slišali za vzglavnik iz ajde? To ni vzglavnik, kateri bi bil narejen iz ajde, vendar ima pa v sebi polnilo iz luščin ajde. Vzglavnik iz ajde je primeren za vse, ki nimajo nič proti šumenju vzglavnika, saj takšen vzglavnik, ko premikamo glavo na njem, malce šumi, ker se luščine med sabo drgnejo ter ustvarjajo šumenje. Takrat pa ne ustvarjajo le šumenja temveč tudi rahlo masirajo glavo osebe, ki uporablja tak vzglavnik.

Če iščete primeren vzglavnik za vašega otroka, ki ima v sebi naravno polnilo je prijazen okolju in vašemu otroku, potem izberite vzglavnik iz ajde. Tak vzglavnik bo pozitivno vplival na vašega otroka, da bo ta, lahko mirno spal, še posebej, če se vaš otrok ponoči veliko poti, saj takšen vzglavnik iz ajde, odlično odvaja vlago ker je tudi dober prevodnik toplote. Tak vzglavnik z ajdovimi luščinami se tudi anatomsko prilega glavi in vratu, luščine pa kljub pritisku, ustvarjajo dovolj podpore. Ko pa pritisk glave na vzglavnik iz ajde poneha, pa se luščine zaradi svoje oblike povrnejo v prvotno stanje, vzglavnik pa ostaja nespremenjen.

Vzglavniki podjetja Naravni Zaklad, imajo narejeno tudi prevleko iz 100% naravnega bombaža ki ga ne pobelijo, ima všito zadrgo, katera nam omogoča, da pridemo do polnila, ter ga po želji polnimo ali praznimo. Tako če imamo rajši bolj polen in trd vzglavnik, ga lahko dodatno napolnimo, če pa bi radi da je naš vzglavnik iz ajde mehkejši, pa ga malce izpraznimo. Vzglavnik iz ajde bo tudi poskrbel za boljšo prekrvavitev, če pa ima uporabnik glavobole ali migrene, pa bo masažni učinek ajdovih luščin pomagal, da bodo bolečine izginile. Vzglavnik iz ajde, pa sicer ni za zmeraj, tako kot vzglavniki iz drugih polnil, tega je dobro vsake toliko časa malce prezračiti in nastaviti soncu. Na vsake 3 leta, pa je dobro, da staro polnilo zamenjamo z novim.