18. 7. 2024

Dobra ponudba garažnih vrat

Garažna vrataZa menjavo starih garažnih vrat je potrebno kupiti nova, ki so kvalitetna in cenovno ugodna za nabavo. Najboljšo ponudba garažnih vrat vam omogoča Sezamy d.o.o. V današnjih dneh nam garaža ne nudi samo možnosti za parkiranja vozila, ampak nudi varnost vašemu domu in dragocenih stvari. Vsaka  hiša ima garažo za svoje osebne namene. Nekateri si naredijo sobo nekateri pa preprosto delavnico. Seveda pa so za ugodno bivanje potrebna garažna vrata, ki so toplotno zelo dobro izolirana, saj ne želimo da bi na našo bivanje vplivale mrzle zime in vroča poletja. Vsi si želimo, da bi nam odpiral garažna vrata nekdo drug. Sedaj je to mogoče. Z daljinskim vodenjem lahko prižgemo dvižni motor v garaži, ki dvigne garažna vrata. Za dodatno varnosti pa imajo današnja vrata tudi senzorje za zaznavanje mimoidočih stvari. Zato nam ni treba skrbeti za varnost najmlajših, ter da bi prišlo do priprtja prstov, saj nas garažna vrata ne morejo urezati zaradi zaščite ostrih delov na vratih.

Sezamy d.o.o. nudi sekcijska vrata, ki so toplotno in zvočno zelo dobro izolirana. Rolo vrata, ki delujejo samo s pritiskom na stikalo in že se vrata dvignejo in se zvijejo v rolo. Tu so pa še navadna dvižna garažna vrata, ki pa so tudi najbolj popularna vrata. Ponudba vrat z različnimi lamelami, barv in dimenzij. Garažna vrata so zelo vzdržljiva na korozijo in praske, saj so namazana s posebnimi zaščitnimi  delci. Če so vrata označena z oznako CE, pomeni da so v skladu z evropskimi zahtevami o varnosti in so bila testirana v pooblaščenih laboratorijih.
Sezamy d.o.o. pa nudi več kot le garažna vrata. Na izbiro imate tudi različna notranja vrata, zunanja vhodna vrata za vašo hišo ali stanovanja. Nikar pa ne pozabite na dostavo oziroma transport celotne betonske ali kovinske garaže.