18. 7. 2024
verižice z imenom

Verižice z imenom so unikatno darilo za vas ali za koga drugega

Verižice z imenom – I like My name dobite na tej povezavi https://zlatarnacelje.com/si/i-like-my-name. So primerno darilo za rojstvo otroka, birmo, obhajilo, rojstni dan, obletnico ali kar tako, za posebno osebo in posebej za vas. Vsaka ogrlica bo oblikovana posebej za vas in kakovostno izdelana v srebru (925/000) ali zlatu (585/000). Edinstveno darilo za vas ali za posebno osebo. Oblikujte personalizirano verižico z imenom ali inicialko, ali prstan, ki bo zasvetil na vaši roki oziroma roki vam ljube osebe. Vsak izdelek bo oblikovan posebej za vas in kakovostno izdelan.

 verižice z imenom

Če želite, da prva črka vašega imena zasije v vsej svoji lepoti, si omislite črko posuto z bleščečimi cirkoni. Obdarite sebe ali vam ljubljene osebe in jih razveselite s prav posebnim darilom. Verižica z imenom bo oblikovana posebej za vas in kakovostno izdelana.

Ime je del vaše identitete. Verižica z imenom I like My Name ravno tako. Kdor jo nosi, izraža svojo edinstvenost, svojo zgodbo, svojo prihodnost in svojo preteklost. V Zlatarni Celje vam izdelajo personalizirano verižico z imenom, ki je unikatna, kot ste vi. Če jo boste izbrali zase, boste z njo svetu pokazali, da ste ponosni nase, da ste samozavestni in da cenite samo izražanje. Če pa jo boste poklonili ljubljeni osebi, boste z darilom povedali, da to osebo nosite v srcu. Verižica z imenom je zato popolna izbira za rojstvo otroka, za birmo ali obhajilo, za rojstni dan ali za obletnico, za zaroko ali poroko.

Njen brezčasni in minimalistični dizajn subtilno poudari notranjo lepoto in je primeren za klasičen, eleganten ali drznejši stil. Odločite se lahko za personalizirano verižico z imenom v srebru ali zlatu, prejeli pa jo boste v desetih dneh po naročilu.

Ime določa, kdo smo. Izberejo vam ga tisti, ki so vam najbližje, tisti, ki vam v življenju želijo najboljše. Verižica z imenom je darilo, ki vam pove, da je vaša vez posebna.