18. 7. 2024
termovke za kavo

Termovke za kavo ali čaj – odlična izbira za mrzlo jesensko vreme

Sedaj, ko se bliža zima in smo že krepko zakorakali v hladnejše jesenske dni nam vsem prija popiti skodelico tople kave ali čaja. Termovke za zimske dni pripomorejo k temu, da napitek, ki smo si ga zaželeli ostaja topel dlje časa. Namreč zjutraj predno se odpravite v službo ali pošljete otroke v šolo se lahko pripravi topel napitek. Z uporabo termovke za kavo ali čaj bo ta napitek ostal topel skozi celoten delovni dan.

Če torej še nimate termovke za kavo jo lahko naročite še danes na spletnem naslovu https://www.spletninasveti.si/termovke-za-kavo-caj. Torej na voljo je termovka za kavo v 3 različnih barvah. Izdelana je iz kvalitetnega nerjavečega jekla in vsebuje tudi filter. Posebnost te termovke je, da ima tudi LED zaslon. Zakaj LED zaslon na termovki se sprašujete? Ker v termovko natočimo tople oz. vroče pijače se kaj hitro zgodi, da se lahko pri pokušanju tudi opečemo. Temu pa se seveda lahko izognemo, če poznamo temperaturo v termovki.
termovke za kavo

Torej LED zaslon je povezan z merilnikom temperature pod pokrovčkom. Vse kar morate storiti je da za nekaj sekund obrnete termovko na glavo ter nato pritisnete na zaslon ter razberete temperaturo, ki jo prikaže. Tako veste okvirno temperaturo napitka in se izognete poizkušanju vroče pijače in morebitnih opeklin.
Termovke za kavo ali čaj bodo poskrbele za prijeten napitek v mrzlih jesenskih in zimskih dneh. Torej v ponudbi so termovke za kavo in čaj v črni, beli in zlati barvi. Vse termovke so vrhunske kakovosti ter so primerne tako za mlajšo kot starejšo populacijo. Trenutno obstajajo izvedenke, ki držijo pol litra tekočine, kar je čisto dovolj za porabo med delovnim dnem.

Termovke za kavo ali čaj so lahko tudi vrhunsko darilo. Če se odločite za nakup dveh ali več termovk vam nudimo tudi brezplačno poštnino. Ob nakupu ene pa je poštnina še prav tako ugodna saj znaša samo 1€. Pohitite ter naročite svojo termovko še danes.