20. 7. 2024

Stortive Moj Optik v Ljubljani

optikV tem članku boste izvedeli kakšne storitve nudi podjetje MojOptik v Ljubljani (v nadaljnje samo optik). Trgovina se nahaja v Ljubljani, ima pa tudi spletno stran, ki je dosegljiva na tem naslovu: http://www.mojoptik.si.

Kot samo podjetje, se je že od samega začetka usmerilo k najvišjim standardom kakovosti kar se tiče očesne optike. Optik ima zato tudi zelo dobro ter strokovno usposobljeno osebje, ki vam bodo natančno izdelali očala, izmerili dioptrijo ter pomagali pri izbiri okvirjev in še kaj.

Optik nudi vsem svojim strankam redne preglede kateri so na teh področjih strokovno usposobljeni, od vas pa bodo seveda tudi pričakovali, da ste resni ter dosledni. Za preglede vida je zadolžen Dr. Emil Oblak,  ki je optometrist, za vsakega si bo vedno vzel dovolj časa, da vam pregleda vid ali pa vam kaj svetuje. V primeru, da vam optik na pregledu opazi kakšno bolezensko stanje oči, vas bodo ob tem opozorili ter napotili k primernemu specialistu.

Pri izbiri očal, vam bo strokovno pomoč ponudil Marko Žlender. Ima ogromno izkušenj iz podjetja Carl Zeiss, kjer je deloval na področju kontaktnih leč korekcijskih stekel ter pripomočkov za slabovidne. Še bi lahko naštevali, vendar pomembno pa je, da boste ob obisku trgovine Moj Optik, dobro poskrbljeni glede izbire očal. Če pa ste trgovino optik obiskali z namenom da bi kupili, ali pa preizkusili kontaktne leče, pa ste tudi prišli na pravi naslov. Glede kontaktnih leč, vam bo svetovala Katja Jakša Žlender. Ob obisku Moj Optik, bo za vas poskrbela oseba, ki že več let nosi kontaktne leče, ter vam bo lahko iz lastnih izkušenj odlično svetovala. Pri kontaktnih lečah pa je dobro vedeti to, da optik ponuja samo kakovostne kontaktne leče, te leče ne bodo poškodovale vaših oči, kot pa jih poškodujejo druge, nekvalitetne kontaktne leče.