18. 7. 2024
polaganje keramike

Polaganje keramike zaupajte strokovnjakom

Ste se sami lotili menjave keramike v vašem domu pa ste naleteli na težave? Izberite raje strokovnjake za polaganje keramike ter si prihranite skrbi glede kvalitete in hitrosti izvedbe. Odločite se za keramičarstvo Aleja Stil, ki že vrsto let izpopolnjuje svoje znanje in sodeluje z velikimi slovenskimi in tujimi podjetji pri polaganju velikih poslovnih hal, trgovin in privatnih objektov.

Zagotovite si hitro in kvalitetno položitev ter brezplačno svetovanje in pomoč pri izbiri prave keramike za izbran prostor. Namreč izbira prave keramike je zelo pomembna za različne površine namestitve. Ekipa Aleja Stil vam bo znala svetovati izbor kvalitetne keramike, ki bo zagotavljala dolgo obstojnost in preprosto čiščenje. Lahko se odločite za keramiko običajnih dimenzij ali pa položite v vaš dom keramiko velikih formatov ter si tako olajšate čiščenje. Ker polaganje keramike ni ravno enostavno je zelo pomembno, da so tla pravilno pripravljena in da se z keramiko pred namestitvijo pravilno ravna. To velja še posebej za keramiko velikega formata kjer se lahko kaj hitro zgodi, da keramika poči, če se z njo ne rokuje pravilno.

polaganje keramike

Ekipa ima vrsto let izkušenj z polaganjem keramike vseh tipov in velikosti keramike. Njihove številne reference in sodelovanja s podjetji kot so Špar, Mercator, Hofer,… vam lahko povedo, da so vrhunski strokovnjaki na svojem področju. Poleg dela na velikih projektih z veseljem priskočijo na pomoč tudi pri izvedbi manjših projektov, prenovah kopalnic, polaganju keramike na zunanjih površinah in še bi lahko naštevali.

Če torej tudi vi iščete kvalitetno ekipo, ki bo poskrbela, da bo vaša keramika strokovno in hitro nameščena vam predlagamo, da jih čim prej kontaktirate. Zaradi velikega obsega dela so namreč zelo zasedeni. Kljub temu pa se bodo potrudili, da na vaše povpraševanje odgovorijo v najkrajšem možnem času, da se dogovorite za ogled projekta ter nato še samo pripravo ponudbe ter kasnejšo izvedbo projekta.

Za več informacij in njihov kontakt pa lahko obiščete tudi njihovo spletno stran www.alejastil.si ter tam izpolnete obrazec za povpraševanje.