17. 4. 2024

Ne pozabite na zimske gume!

Čeprav smo šele v poletnih mesecih, pa pravzaprav ni več daleč čas, ko bodo tudi pogovori, ki se tičejo zimske gume, zelo aktualni. Vsako leto moramo namreč vozniki po zakonu menjati pnevmatike na naših vozilih. 15. november je datum, ko moramo imeti prav vsi na vozilu nameščene zimske gume. Poleg zakonskih pa gre tu zlasti za varnostne razloge. Na podlagah, kakršnim smo priča v zimi, je namreč vožnja z zimskimi gumami precej bolj stabilna kot pa z letnimi. Naše vozilo se zato na cesti obnaša bolj zanesljivo, kar pa za nas pomeni tudi večjo varnost. Najboljši nasvet, ki vam ga lahko damo v tem primeru je, da že pred sezono kupite zimske gume. Na ta način boste prav gotovo privarčevali kar nekaj evrov, ki jih boste lahko porabili kje drugje.

Zimske gume

Na spletni strani SuperGuma.si boste našli super ugodne ponudbe za različne zimske gume. V širokem spektru izdelkov, boste našli zimske pnevmatike vseh najbolj znanih svetovnih proizvajalcev – izbira je zares pestra, cene ugodne, na vas pa je le, da obiščete njihovo spletno stran (klik na zgornjo povezavo) in si tako že pred zimsko sezono zagotovite poceni zimske gume, bodisi za osebno, bodisi za tovorno vozilo.

Nikakor vam ne priporočam tveganja in vožnje v zimskih razmerah z letnimi gumami. Neredko se potem v takih primerih zgodijo številne, včasih tudi zelo hude prometne nesreče, posledično prometni zastoji in nejevolja ostalih udeležencev v prometu. Na račun enkratne menjave pnevmatik resnično ni vredno izgubljati niti časa, niti tistih nekaj dodatnih evrov, še najmanj pa svojega ali celo tujega življenja. Za vožnjo v zimskih razmerah so primerne zgolj zimske gume, ki pa jih kot rečeno po ugodnih cenah s hitro dobavo ponujajo na spletni strani SuperGuma.si. Nikar ne odlašajte, že danes si lahko zagotovite komplet zimskih pnevmatik in se na ta način izognete tudi dolgim čakalnim vrstam v vulkanizerskih delavnicah v začetku novembra.