16. 4. 2024
LPG Endermolift

Obnovite gostoto kože z LPG Endermoliftom

LPG Endermolift je lifting in učvrstitev kože, ki globoko spodbuja naravno proizvodnjo kolagena in elastina na celični ravni. Učinkovit LPG koži  naravno povrne čvrstost ter zgladi linije in gube. Endermolift zagotavlja 100% naravni učinek liftinga. Ne samo, da bo učvrstil in preoblikoval konture obraza, toniral bo tudi kožo na vratu in čeljusti.

Obstaja veliko drugih tehnik za zdravljenje obraza in staranje.

Kako je ta tehnika drugačna od ostalih?

Tradicionalni tretmaji obraza so omejeni s svojim površinskim delovanjem in morda res dajo kratkoročne rezultate, dolgoročnih sprememb pa žal ne moremo pričakovati. Nekatere tehnike lahko celo poškodujejo kožo ali imajo neželene učinke. LPG Endermolift kožo tretira na naraven način, neboleče in brez kakršnihkoli tveganj pri dosegi vidnih rezultatov. Nega obraza s to tehnologijo vam pomaga, da se bolje starate in ohranite svoj naravni mladostni videz. Nega na tem področju nosi znanje 30-letnih izkušenj in nešteto znanstvenih študij. Vse to je zagotovilo za izjemno učinkovitost, ki izstopa v kompleksnem svetu lepotnih rešitev.

Je Endermolift tretma boleč?

Ne, tretma s to tehniko je marsikomu celo zelo prijeten, saj so nastavitve vedno prilagojene glede na občutljivost kože. Že po prvih nekaj minutah lahko začutite celično prebujanje in pospešitev krvnega obtoka.

Zdravljenje s tehnologijo LPG Endermolift običajno traja 35 minut, dvakrat na teden. Tako ima koža tudi, v kolikor bi vam bil tretma morda neprijeten, dovolj časa, da se med tretmaji spočije. Za doseganje optimalnih rezultatov bodo povprečne ženske potrebovale 15 do 18 tretmajev, zdravljenje pa je priporočeno v nadaljevanju po terapiji vsaj enkrat mesečno, da se pridobljeni rezultati ohranijo.

Koliko sej je potrebnih, preden boste videli rezultate?

Že po prvih nekaj sejah vaša koža oživi, polt takoj postane sijoča, tekstura kože je izpopolnjena in koža prožnejša zaradi ponovnega aktiviranja proizvodnje kolagena, elastina in hialuronske kisline. Rezultati se nato po vsaki seji le izboljšujejo in nadgrajujejo. Za hitrejše rezultate lahko na začetku programa seje načrtujemo večkrat na teden, saj je prvi mesec najbolj pomemben za sprožitev procesa na ravni kože. Po izpeljanem uvodnem procesu pogostejših tretmajev bo dovolj že ena seja na mesec. LPG Endermolift proti znakom staranja ni vezan na specifičen del leta, izvajate ga lahko skozi celo leto in tako poskrbite za svoj mladosten izgled ne glede na letni čas.

Kako dolgo trajajo rezulati LPG Endermolifta?

Ta izjemna tehnologija nekirurškega liftinga ter oblikovanja obraza je dolgotrajno skrivno orožje žensk, ki uspešn kljubujejo času. Je popolna in celostna nega za vse tiste, ki želijo postopno popravljati in preprečevati znake staranja brez stranskih učinkov in invazivnih posegov, saj zagotavlja mikro utripe, ki spodbujajo naravno proizvodnjo kolagena in elastina v vaših celicah. Ta tehnika proti staranju obnovi kožo globoko v sebi in izbriše znake staranja brez uporabe električnih tokov, injekcij ali kemikalij.

Nedavna študija kaže, da lahko rezultati Endermolifta trajajo do 6 mesecev. Vendar je to odvisno tudi od starosti, življenjskega sloga in hormonskih sprememb posameznika, na katerem se trapija izvaja. Vzdrževalne seje so priporočljive vsaj enkrat mesečno po zaključku prvega zdravljenja, da dosežete res optimalne rezultate.

Kakšne rezultate lahko pričakujete po LPG Endermolift terapiji?

Videli boste takojšnje rezultate; zdravo svetlečo polt in naravni lifting učinek. Z vsako sejo bo opaznih več izboljšav, vključno z zapolnjenimi gubami in na novo definiranimi konturami. LPG Endermolift uspešno gladi gube in drobne gubice, ponovno prebudi dolgočasno polt, izboljša podočnjake in kroge, vrne čvrstost, zmanjša dvojno brado. Ena največjih prednosti te celostne terapije pa je vsekakor dejstvo, da je to naravno, neinvazivno nekirurško zdravljenje in poteka popolnoma brez bolečin ter stranskih učinkov.

Ali LPG Endermolift resnično deluje?

Ta tehnika je predmet več kot 80 opravljenih znanstvenih študij, ki dokazujejo njeno učinkovitost. Je revolucionarno globinsko zdravljenje tkiva – po priporočenem številu sej lahko pričakujete dolgotrajne rezultate. Endermolift je posebej zasnovan za preprečevanje in upočasnitev procesa staranja občutljivih tkiv obraza, vratu in dekolteja. Ta izjemna terapija za kožo stimulira tkiva na celični ravni in naravno obnovi čvrstost kože ter zgladi linije in gube.

Končno si lahko polepšate kožo, optimizirate svoje obrazne poteze in dosežete trajno sijoč, mladosten videz – brez injekcij ali kirurških posegov in brez poslabšanja naravne oblike ali izraznosti vašega obraza. LPG Endermolift resnično deluje, preizkusite ga!