20. 7. 2024
izvirna poslovna darila

Kako izbrati prava izvirna poslovna darila za prave ljudi?

Izvirna poslovna darila so nekaj, kar razveseli vaše poslovne partnerje in stranke in jih spominja na vas še nekaj časa. Seveda če izberete take, ki so trajno uporabni. Če izberete hrano, pa je užitek kratkotrajen, vendar zapis o tem ostane v celicah za vedno. V vseh primerih ste zadeli bistvo. V ljudeh ste vzbudili zaupanje in prijetne občutke, da se večkrat spomnijo na vas. Na tej povezavi najdete zelo izvirna darila za poslovne namene, ki jih lahko tudi personalizirate ali opremite s svojimi slogani. Na tej povezavi je toliko idej za izvirna poslovna darila, da se boste gotovo težko odločili, kaj bi sploh naročili. Imate dve možnosti, kako to naredite. In sicer se lahko posvetujete s strokovnjakom, ki vam bo povedal , kaj iz izkušenj predlaga za vaš primer. Ali pa, pa se vprašate nekaj vprašanj, ki smo jih spodaj navedli in se na podlagi tega odločite sami.

Kako izbrati izvirna poslovna darila?

Izvirna poslovna darila so še vedno zelo iskana in isti, ki so obdarjeni s takimi darili, so vedno izjemno zadovoljni ter veseli. To je čustvo, ki bo pomagalo, da vam bo taka oseba bolj zaupala. To pa je cilj vsakega poslovnega darila. Č vam bo ena oseba zaupala, potem bo tudi od vas kaj kupila. In če je teh oseb veliko, ste zmagali in vam bo posel tekel kot po maslu.

izvirna poslovna darila

Izbor glede na ceno darila

Izvirna poslovna darila boste lahko najprej izbrali glede na to, komu jih boste podarili. Obdarovance lahko razvrstite v tri kategorije in sicer:

  • v kupce in poslovne stranke, katerim podarite majhne simbolične vrednosti,
  • pomembne poslovne stranke, katerim pokažete svoje simpatije tako, da jim podarite darila višjega cenovnega ranga med 20 in 80 evri
  • ter zelo pomembne poslovne stranke, katerim podarite unikatno darilo večje vrednosti nad 80 evrov.

Glede nato, boste lahko izbirali poslovna darila glede na ceno samega darila.

Izbor glede na tip obdarjenca

Kakovostna izvirna poslovna darila se priporočajo za vse tipe obdarjencev, neglede na to, ali je vrednost darila visoka ali le nekaj evrov. Darilo mora bit izvirno, inovativno, uporabno, zabavno in koristno.

  • Za stranke in kupce, ki vam prinašajo manjše vrednosti, se izberejo cenejša poslovna darila. Ta darila so bolj namenjena promociji. Izberete lahko med hrano, kot so čokolade, domače jedi in podobno, kar je bilno pakirano v lepo embalažo in potiskano z vašim logotipom. Izbirate lahko tudi med tehničnimi predmeti, kot so USB kljuki, zvočniki, slušalke in pisarniški material. Zanimivi so tudi gospodinjski pripomočki, ki pridejo prav prav vsakemu.
  • Izvirna poslovna darila za pomembne stranke in poslovne partnerje pa so lahko dražje denarnice in poslovne torbe iz usnja, oblačila, nakit, ure, kakovostna in posebna pisala  in podobno. Lahko izberete tudi zelo kakovostno domačo hrano, od marmelad, do dimljenega mesa in medu, ki je izjemno cenjena.
  • za najboljše stranke izberete unikatna darila nad vrednostjo 150 evrov.

Vsem pa se lahko podarijo zraven še malenkosti, kot so rokovniki, pisala, kalkulatorji, pisarniški material, kape, majice, dežniki, koledarji in podobno. Veseli so tudi kakšnih kakovostnih USB ključkov in steklenic za vodo ter bidonov. Če vsa darila še potiskate s svojim sloganom in logotipom, boste zadeli bistvo in stranke se vas bodo spominjale še dolgo časa, ko bodo ta izdelek uporabljale.