18. 7. 2024
čistilni servis

ČISTILNI SERVIS JE PAMETNA IZBIRA ZA ČIŠČENJE NAJRAZLIČNEJŠIH PROSTOROV

Za potrebe čiščenja najrazličnejših prostorov, pa naj gre za pisarno, zdravstvene prostore ali športni center, je vedno pametno najeti dober čistilni servis, ki bo delo opravil kvalitetno in hitro. Če se odločate za najem, bodite pozorni na štiri osnovne kriterije. Prvi je ugodnost čistilnega servisa, drugi profesionalnost, tretji hitrost in učinkovitost, četrti pa uporaba ekoloških čistil, za ohranjanje zdravega okolja. Predvsem na zadnjega se pogosto pozabi, a je za naše zdravje in zdravje narave ključnega pomena. Eko čistilni servis je torej tisti, ki uporablja nestrupene čistilne izdelke, ki so vseeno učinkoviti, a zdravju neškodljivi.

Za kaj vse poskrbi čistilni servis?
Najem čistilnega servisa pomeni najem ekipe, ki svoje delo opravlja na profesionalnem nivoju, kar pomeni, da za seboj pusti zares čiste prostore. Na podlagi večletnih izkušenj se sestavi načrt čiščenja, ki zagotavlja brezhibne rezultate za ugodno ceno. Slednja je fiksna in ugodna, glede na ponujene usluge. Čistilni servis bo poskrbel za periodična in generalna čiščenja, za čiščenje tekstila in preprog, za strokovna čiščenja najrazličnejših prostorov, za dobavo pripomočkov čiščenja in čistil ter urejanje okolice.

Čiščenje pisarn in proizvodnih prostorov
Servis lahko najamete za čiščenje najrazličnejših prostorov. Če večino dneva preživite v pisarni, je čisto delovno okolje ključnega pomena za produktivnost vas samih in vseh zaposlenih, zato se lahko zanesete na servis, da vam ga bo zagotovil. Prav tako je čista pisarna tista, ki strankam in poslovnim partnerjem daje dober vtis o samem podjetju, kar lahko vpliva na končno prodajo izdelkov ali storitev. Čistilni servis pa opravi čiščenje tako, da minimalno posega v delovanje pisarne, kar pomeni skoraj neprekinjeno poslovanje podjetja. Če ste lastnik proizvodnega obrata in si želite vzdrževati čistočo v svojih prostorih, je najem čistilnega servisa prava izbira za vas. Redno in kvalitetno čiščenje proizvodnih prostorov s primernimi pripomočki, sta ključnega pomena za nemoteno delovanje proizvodnega procesa v urejenem in čistem okolju.

čistilni servis

Čiščenje športnih centrov in gostinskih obratov
Ko gre za čiščenje športnih centrov, je potrebna več kot le vidna čistoča. Ti prostori namreč sprejemajo veliko količino ljudi, ki se neprestano dotikajo enakih površin ob tem pa se pogosto še potijo. Zato je lahko športni center ob nepravilnem čiščenju, idealen dom za bakterije, glive in klice, česar si noben lastnik ne želi. Čistilni servis na podlagi izkušenj in potrebnega znanja ter medicinske osveščenosti ve, da je za potrebe čiščenja športnih centrov izjemnega pomena dezinfekcija. Čisti prostori pa ustvarjajo dober ugled, kar prinaša večje število članov. Tako je najem čistilnega servisa za čiščenje športnih centrov dobra izbira, če želite ohraniti svoje vadbene prostore čiste in zdrave za uporabo. Čiščenje barov, restavracij, gostiln in drugih gostinskih obratov, je prav tako v domeni čistilnega servisa. Vsi našteti obrati so pogosto dom prahu in delčkov hrane, kar je za prehranjevalni prostor nezaželeno in nehigienično. Čistilni servis tako zagotavlja vrsto specializiranih storitev, ki vključujejo čiščenje kuhinje, tapetnikov, preprog in še mnogo tega. Nenazadnje je čist gostinski obrat ključni element higienskega standarda, ki zagotavlja zdravje in varnost tako strank kot zaposlenih.

Čiščenje medicinskega okolja
Čiščenje teh prostorov je izjemno resna naloga, saj zahteva specializirano čiščenje in medicinsko ozaveščenost, da bi zmanjšali možnosti najrazličnejših kontaminacij in okužb. Čistilni servis tako ne obriše le delovnih površin in izprazni zaboje, ampak zagotavlja temeljito čiščenje združeno z dezinfekcijo, kar je v medicinskem okolju ključnega pomena. Tu gre torej za strokovno medicinsko čiščenje, ki temelji na znanstvenih raziskavah in je učinkovito za vse klinike ter zdravstvene centre. Čisti prostori pa prinašajo večjo varnost in tudi večje zadovoljstvo pacientov.

Kaj je eko čistilni servis in kakšne so njegove prednosti?
Zagotovo smo že vsi slišali, da so raznorazna čistila škodljiva tako našemu zdravju kot tudi okolju, ker vsebujejo ogromno nevarnih kemikalij za zagotavljanje kvalitetnega čiščenja. V resnici pa obstaja rešitev, ki ne vsebuje toliko kemikalij in je enako učinkovita. Tu gre za eko čistilni servis, ki pri čiščenju uporablja ekološka čistila. Eko servis sledi prepričanju, da je v običajnih čistilih preveč nepotrebnih kemikalij, ki so škodljiva zdravju, saj ostanejo v zraku tudi do tri tedne po čiščenju, na površinah pa še malo dalj časa. Na ta način se ljudje dotikamo teh kemikalij in jih tudi vdihujemo, s tem pa ogrožamo sebe in okolje. Eko čiščenje pa je okolju in zdravju varen način ohranjanja čistoče. Ta način čiščenja uporablja nestrupene čistilne izdelke, ki so enako učinkoviti, a znatno manj nevarni. Eko čistilni servis torej združuje kvalitetno čiščenje z nenevarnimi čistili, kar je okolju in zdravju precej bolj prijazno.