25. 6. 2024
Srednja ekonomska šola

Srednja ekonomska šola – Šola, ki uresničuje vse cilje

Čeprav smo v duhu veselega decembra, je novo leto že tik pred vrati, z njim pa tudi mesec februar in čas informativnih dni. Ti so lahko za marsikaterega devetošolca prava nočna mora. Srednjih šol in gimnazij je namreč dan danes res veliko, odločitev, katero izbrati, pa je težka. Zato smo se odločili, da vam priskočimo na pomoč in vam predstavimo srednjo šolo, ki ponuja številne možnosti za kariero in vas bo zagotovo navdušila. To je srednja ekonomska šola v izobraževalnem centru B2 Sofizo.

Če vas zanima, zakaj je ravno ta šola prava izbira za nadaljnjo izobraževanje, vam v nadaljevanju članka predstavimo programe, prednosti in možnosti vpisa, ki jih ponuja srednja ekonomska šola.

Zakaj je srednja ekonomska šola najboljša izbira?

Številni ste še vedno mnenja, da je gimnazija najboljša izbira, saj ponuja največ možnosti za nadaljnjo izobraževanje in kariero. Ampak temu ni nujno tako. Srednja ekonomska šola v izobraževalnem centru B2 Sofizo namreč ponuja ravno toliko možnosti za nadaljnji razvoj. Hkrati pa si lahko dijaki v njej pridobijo še poklic – ekonomski tehnik, ki je še vedno med najbolj iskanimi.

Vsako podjetje kot tudi samostojni podjetniki in organizacije namreč ob sebi potrebujejo ekonomista, ki ima ustrezna znanja s področja poslovanja, nabave, trženja in financ. Zato so znanja in kompetence, ki jih tekom šolanja ponuja srednja ekonomska šola, izrednega pomena za uspešno kariero. Prednost srednje ekonomske šole pa je tudi ta, da gre za zasebno srednjo šolo. Moduli na tej šoli so tako bolj strokovni in prilagojeni posameznikom.

Srednja ekonomska šola

Katere programe ponuja srednja ekonomska šola?

V programu ekonomski tehnik so tako predmeti razdeljeni na splošne predmete, ki se jih poučuje v gimnazijah. Kot tudi na strokovne predmete, ki vsebujejo strokovna znanja iz podjetništva, bančništva in gospodarstva. Izkušeni profesorji poučujejo na podlagi osebnega pristopa in praktičnih primerov, zaradi česar dijakom neprestano svetujejo ter pomagajo pri iskanju najboljših rešitev.

Srednja ekonomska šola vam lahko tako pomaga do tega, da pridobite najsodobnejša znanja iz raznovrstnih področij. Pa tudi, da si odprete vrata v najbolj uspešna podjetja in poslovna okolja. Prav tako pa boste z izobraževanjem na tej šoli osvojili odlične lastnosti za osebnostno rast in razvoj. Predmetniki so namreč zastavljeni tako, da spodbujajo komunikacijske in organizacijske veščine, iznajdljivost ter delo v timu. In vse to posledično vodi v to, da so dijaki po končanem šolanju z ustreznimi znanji in kompetencami. In seveda pripravljeni na uspešno poslovno pot. Takšno, o kateri so lahko doslej le sanjali.

Kako poteka vpis v srednjo ekonomsko šolo?

Zagotovo smo vas z vsem zgoraj navedenim prepričali, da razmišljate o vpisu na srednjo ekonomsko šolo v centru B2 Sofizo, kajne? Zato vam zdaj izdamo še, kakšni so pogoji za vpis na to šolo in koliko znaša šolnina.

Srednja ekonomska šola oziroma program ekonomski tehnik je primeren za vse, ki so uspešno zaključili osnovno šolo ali nižje poklicno izobraževanje. Vpis je popolnoma enostaven in se izvaja v prostorih izobraževalnega centra B2 Sofizo na Devinski ulici v Ljubljani. Za vpis v srednjo ekonomsko šolo učenec potrebuje zgolj osebni dokument, dokazilo o končanem osnovnošolskem izobraževanju ter manjšo fotografijo. Prav tako se mora ob vpisu plačati vpisnino in prvi obrok šolnine. Koliko pa ta znaša?

Za vpisnino je potrebno odšteti 145 evrov, šolnina za posamezen predmet pa znaša 140 evrov. Ker pa se tudi šolnina razlikuje od posameznika do posameznika. Pa tudi od tega, koliko in katere predmete si posameznik izbere, je najbolje, da o vseh stroških šolanja povprašate strokovnjake izobraževalnega centra B2 Sofizo.

Si želite najsodobnejših znanj in kompetenc ter uspešne kariere? Srednja ekonomska šola v izobraževalnem centru B2 Sofizo čaka na vas!

Srednja ekonomska šola