18. 7. 2024

Moški parfumi v vsaki trgovini

Moški parfumi so zelo pomemben moški modni dodatek saj jih uporabljajo za povsod kot recimo: služba, šola, prosti čas ter seveda za na zmenek z vašo ljubljeno osebo. Moški parfumi so zadnja leta postali vse bolj pomemben modni dodatek pri vsakem moškem, vendar imajo kljub temu nekateri še vedno občutke, da so parfumi in omamne dišave rezervirani predvsem za ženske potrebe.

moški parfumi
moški parfumi

Moški, ki prenaša parfum, namreč sporoča, da je urejen in, da mu ni čisto vseeno zase ali za ljudi, s katerimi se bo srečeval med dnevom. Vonj je seveda ključen prvi vtis takoj za izgledom, ki se ga, kakor že veste, težko popraviti. Ženske so namreč slovite po uporabljanju parfumov, nekatere pri tem celo malce pretiravajo. Moški pa so drugi strani glede teh stvari precej bolj zadržani, kar pa je neupravičeno. Prav zaradi tradicionalnih ženskih dominanc nad parfumi, so moški parfumi na žalost še vedno nekoliko za njimi, saj imajo moški včasih občutek, da jih njihova uporaba naredi ženstvene. Danes imajo moški parfumi izrazite zemeljske tone, ki so povezani z možatostjo. Pri ljudeh, ki jih srečujete, boste z uporabljenimi pravimi parfumi vzbudili samozavesti, zaupanja in jim dajali vtis vaše moči in moškosti. Naši vonji so eden izmed naj bolj občutljivih čutov, kar
to pomeni, da je ključno pri ustvarjanju prvih vtisov, ravno tako kot pri vseh nadaljnjih srečanj.

Naj vam nebo čisto vseeno, kakšen vtis boste naredili na ljudi, ki so vam blizu ali kadar spoznavate nove. Moški parfumi se delijo na glavne štiri skupine: cvetlične, sveže, orientalne in zemeljske. Ženske sicer normalno raje posegajo po rožah, medtem kadar moški vedno znova najpogosteje uporabljajo zemeljske tone, vendar v svetu parfumov ni nič prepovedano ali presenečanje. Parfumi so kakor podaljški vaše osebnosti, v kolikor pomeni, da je pametno izbrati parfume, ki vam bo lepo dišal in v vas vzbudil v tiste posebne občutke, ki ga potrebujete.