25. 6. 2024

Konopljin čaj

Mislim, da ste že slišali danes za konopljine kapljice ali pa konopljino smolo, ki zdravi že nekaj bolezni. Tudi konopljino olje je vedno bolj v uporabi, razna mazila. Vse mogoče že delajo iz konoplje, tako tudi že konopljin čaj. Ne rabite se bati, da boste po konopljinih izdelkih zadeti ali odvisni.
konopljin čaj
Vsak ima zelo slabe misli, ko sliši ime konoplja. Seveda nekoč je to bila samo droga, saj je droga, ampak ti konopljini izdelki, kot tudi konopljin čaj ni droga. Čaju so odvzete te snovi, tako, da je strah odveč. Najbolj dober čaj lahko naročite in kupite v mojcbd, kjer vam garantirajo, da se nimate ničesar bati. Konopljin čaj je delan tako, da vse obirajo samo z roko. Čaj je izdelan samo iz vršičkov konoplje in so samo ročno pobrani. Tukaj se ne uporabljajo nobeni traktorji ali kombajni, čisto vse ročno. Zato je konopljin čaj še kako cenjen, saj ni malo dela z njim. Zdravi marsi katero težavo z zdravjem, samo ga morate piti omejeno. Ne smete z njim pretiravat in prekoračit dovoljeno dozo. To ne govorim zato, ker bi drugače bili omotični ali zadeti. To misel morate čist iz glave dati, ko slišite za konopljine vse izdelke. Vedite, da z nobenim čajem, ki je od rastlin ne smete pretiravat. Drugače so ti sadni čaji, te pa lahko pijete po mili volji.
S konopljinim čajem se ne more vsak ukvarjat in pridelovati. Ne smete delat čaja iz listov ali korenin, tako tudi ne iz stebla. Konopljin čaj kupite res od priznanih proizvajalcev teh čajev oziroma vseh konopljinih izdelkov. Oni vedo kaj delajo, kako ga morajo pripraviti. Oni ta čaj delajo z ljubeznijo, z veseljem pobirajo vršičke. Konopljin čaj je zdravilen pomaga vam pri določenih težavah, zato ga kar pogumno kupite ter poskusite. Boste videli, da boste zadovoljni z okusom.