18. 7. 2024
Honda avto

Honda avto – udobnost, funkcionalnost in inovacije za popolno izkušnjo vožnje

Vsak voznik bi moral imeti občutek varnosti in sproščenosti med vožnjo, prav takega pa ponuja Honda avto. Vendar pa dandanes mnogi lastniki avtomobilov želijo več kot samo to – želijo več udobja, boljše funkcionalnosti in celo nekaj tehnoloških inovacij. Poleg tega je zanje pomembno tudi, kako se avtomobil obnaša na cesti. V ponudbi Honda Žibert lahko najdete nova vozila Honda, ki so prilagojena tudi zahtevnejšim uporabnikom, zato so prepričani, da boste tudi vi našli najboljše vozilo zase.

Nakup novega vozila Honda – prednosti tovarniške garancije, zanesljivosti in napredne tehnologije

Honda avto je zelo iskan iz več razlogov. Če se odločite za nakup novega avtomobila, se ne boste obremenjevali s preteklostjo ali prejšnjimi lastniki vozila. Poleg tega ima nov Honda avto tovarniško garancijo in je bolj zanesljiv in varen kot rabljena vozila. Cena novega vozila je jasna že na začetku, poleg tega pa se nova vozila običajno tudi manj kvarijo. Vendar pa je odličen razlog za nakup novega vozila Honda tudi v njihovi napredni tehnologiji, ki vozniku omogoča več udobja in boljšo preglednost na cesti.

Ponudba novih vozil Honda za vsakega uporabnika – izberite svojega favorita in se pripravite na vožnjo prihodnosti

Ponudba novih vozil Honda je zelo široka in zajema različne profile uporabnikov. Nekateri iščejo čisto eleganco in preprostost, medtem ko drugi zahtevajo najboljše. Vseeno pa je Honda avto, ki ga ponujamo, avtomobil prihodnosti. Honda avto uspešno sledi trendom časa in vozila so prilagojena aktualnim razmeram ter razvoju v prihodnosti.

Pri Honda Žibert vam nudijo širok izbor modelov, med katerimi boste zagotovo našli svojega favorita. Izbirate lahko med modernim videzom s pridihom nostalgije, naprednim hibridnim motorjem, robustnim videzom, športnim in varnim modelom vozila ter povsem novim občutkom vožnje, ki bo vašo izkušnjo vožnje dvignil na novo raven. Nov Honda avto, ki ga lahko kupite pri njih, vam ponuja vse našteto, vi pa se lahko sami odločite, kaj vam je najbolj pomembno. Predlagajo vam, da si podrobno ogledate njihovo ponudbo, za vse dodatne informacije pa smo vam seveda vedno na voljo.

Honda avto

Ugodnosti, kakovost in posebne ponudbe

V Avtohiši Žibert imajo posebne ponudbe, s katerimi stranke lahko koristijo dodatne ugodnosti pri nakupu novega avtomobila. Poleg tega ponujajo hitro in enostavno financiranje ter dodatne popuste, ki vključujejo različne bonuse in posebna jamstva. Prepričani so, da bodo skupaj s strankami našli najboljšo možnost za zadovoljstvo ob nakupu. Na njihovi spletni strani je na voljo tudi obrazec za povpraševanje o testni vožnji novega vozila Honda, ki jo lahko stranke opravijo. V salonu so na ogled vsi novi modeli vozil, kjer si lahko stranke ogledajo vozila in prejmejo vse potrebne informacije. Zavedajo se, da je nakup novega avtomobila pomembna odločitev, zato se bodo z veseljem potrudili, da bodo skupaj s strankami našli najboljšo rešitev za njihove potrebe. Glavni cilj je vedno zadovoljna stranka.

Honda je blagovna znamka, ki je začela nastajati leta 1946, ko je Soičiro Honda začel izdelovati kolesa z dvotaktnimi motorji. V 60. letih 20. stoletja je Honda postala največji proizvajalec motociklov na svetu in leta 1963 so predstavili prvi avtomobil. Od takrat je Honda postala zelo uspešna znamka in se širila ter redno predstavljala nove in inovativne produkte. Leta 1999 je predstavila hibrida, danes pa njihova ponudba vključuje številne različice vozil, ki navdušujejo uporabnike po vsem svetu.

Ponudba vozil znamke Honda – kakovost, trajnost in inovativnost ter pooblaščeni servis za brezskrbno vožnjo

Honda predstavlja izjemno raznoliko in kakovostno ponudbo avtomobilov, ki so sposobni navdušiti tudi najzahtevnejše uporabnike. Njihova vozila so prepoznavna po svoji trajnosti in zanesljivosti, kar je potrjeno tudi v raziskavi, v kateri so preučili več kot 660.000 avtomobilov in ugotovili, da japonski avtomobili, med njimi tudi Honda, spadajo med najbolj vzdržljive in zanesljive na trgu. Zato ne preseneča, da so lastniki vozil Hondi zvesti kar nekaj let, nekateri tudi več kot 15 let. Vse to dokazuje, da je Honda odlična izbira za tiste, ki si želijo kakovostnega in trajnega vozila.

Če vas zanima Honda avto, boste pri njih našli široko ponudbo, ki vas bo navdušila. Poleg novih in rabljenih vozil imajo tudi pooblaščeni servis za Hondina vozila, ki zagotavlja redno vzdrževanje in popravila ter ohranja vašo Honda v brezhibnem stanju. Njihovi strokovnjaki so izkušeni in dobro opremljeni z najnovejšimi aparaturami in orodji. Honda E je zmagovalec naziva ‘nemški avto leta’ in predstavlja prvo japonsko vozilo s tem nazivom. Gre za unikatno oblikovan model retro videza, ki združuje najnovejšo tehnologijo z vsakdanjim življenjem ter narekuje trende v avtomobilski industriji. Skupaj s številnimi drugimi evropskimi priznanji nakazuje, kam se gibljejo smernice v industriji.

Nova generacija Honda CR-V – izjemna kombinacija zmogljivosti, varčnosti in udobja pri vožnji.

Honda je razvila novo generacijo modela CR-V, ki postavlja nove mejnike. V peti generaciji lahko izbirate med dvema možnima motorjema: VTEC bencinskim motorjem in hibridom, ki sta oba zelo varčna in ponujata številne varnostne, prostorske in funkcionalne rešitve, ki izboljšujejo vašo izkušnjo vožnje. Pri Hondi se zavedajo, da je uporabniška izkušnja v vozilu zelo pomembna, zato so pri razvoju vsakega modela posebno pozornost namenili izboljšanju voznih lastnosti. Pri novi CR-V imate na voljo dve možnosti motorja: elektromotor z močjo 135 kW, ki deluje v kombinaciji z bencinskim motorjem 2.0, ter VTEC turbo bencinski motor s 1,5 litra prostornine, ki je zelo zmogljiv in hkrati ekonomičen.

Honda je vodilni proizvajalec hibridov z več kot dvajsetletnimi izkušnjami na tem področju. Njihova vozila omogočajo samodejno izbiro voznih načinov, ki zagotavljajo najboljše razmerje med ekonomičnostjo in zmogljivostjo. Način EV omogoča vožnjo brez uporabe motorja, kar je še posebej koristno v mestnem prometu, kjer se veliko zavira in s tem polni baterija. Motorni način je primeren za avtocestno vožnjo in vzdrževanje višjih hitrosti. Honda CR-V zagotavlja izjemno udobje med vožnjo, z uporabo najboljših materialov in veliko prostornostjo. Vključuje sistem CONNECT s 17,8 cm (7 “) zaslonom na dotik, ki vam omogoča integracijo pametnega telefona prek Apple Carplay in Android Auto. Vgrajen ima tudi napredni varnostni sistem Honda SENSING, ki vam pomaga ohranjati varnost na cesti.

Honda E – moderen avtomobil prihodnosti z napredno tehnologijo in odlično vozno izkušnjo.

Honda E je Honda avto prihodnosti, ki je navdih črpal iz preteklosti. Oblikovanje se zgleduje po prvi generaciji Honde Civic in s tem ustvarja retro-moderen videz s čistimi in preprostimi linijami. Pri zasnovi avtomobila so razmišljali tudi o aerodinamiki, zato so vgradili kamere namesto vzvratnih ogledal in skrite kljuke, kar zmanjšuje porabo goriva. Poleg elegantnega dizajna, pa se Honda E ponaša tudi z napredno tehnologijo, ki jo postavlja korak pred ostale avtomobile.

Nova Honda E se ponaša s takojšnjo odzivnostjo in visokim navorom, saj nima klasičnega ročnega menjalnika in sklopk, ki bi povzročali zamik. Tako kot pritisnete na plin, takoj občutite močan pogon na elektriko. Poleg tega lahko voznik izbere med dvema načinoma vožnje: Normal, ki je namenjen udobni in mirni vožnji v mestu, ter Sport, ki zagotavlja boljšo odzivnost in vodljivost. Hondin elektromotor s 113 kW poganja zadnji par koles in zagotavlja dinamično vožnjo z nizkim težiščem in porazdelitvijo teže 50:50. Vse to skupaj ponuja odlično vozno izkušnjo, ki je značilna za novodobno mobilnost.