20. 5. 2024

Učinkovitost revolucionarne kozmetike Dr. E Voss

Posebnost njihove kozmetike je v tem, da je izjemno nežna do kože, saj ne vsebuje škodljivih sestavin kot so emulgatorji, konzervansi, silikoni, parabeni, nanodelci in etoksilati. Več informacij o kozmetiki Dr. E Voss pridobite ob kliku na povezavo. Dr. E Voss kozmetika je znana po svoji izjemni kakovosti. Dr. E Voss kozmetika je ustvarjena na podlagi najnovejših raziskav ter vključuje patentirane rešitve, ki ustrezajo strogim standardom, ki jih določa Uredba o kozmetičnih izdelkih. Dr. E Voss kozmetika je zasnovana tako, da popolnoma zadovolji potrebe kože in ji zagotavlja harmonično nego.

Dr. E Voss kozmetika

Sistem Dual Lift v kozmetiki dr. E. Voss

Ste že slišali za temelje sistema Dual Lift? Ta revolucionarni pristop k negi kože temelji na natančnem razumevanju strukture naše kože. Ko se dotaknemo površine kože, čutimo zunanji sloj, imenovan “stratum corneum” ali rožena plast. V resnici je ta sloj sestavljen iz roženih celic, ki se obnavljajo približno na 4 do 5 tednov. Medtem ko se te celice premikajo od spodnjega sloja kože navzgor, izgubljajo notranji material, ki služi kot gradbeni material za kožne lipide. Ti kožni lipidi delujejo kot “malta”, ki povezuje rožene celice in tvori zaščitno pregrado, ki preprečuje izsušitev kože.

Naravna zaščita kože v Dual Lift sistemu

Koža našega obraza deluje kot svojevrstna zaščitna pregrada, zgrajena na modelu “malte in opek”. Vendar pa lahko določeni zunanji dejavniki kot so umivanje obraza in uporaba čistilnih sredstev ter emulgatorji, prisotni v nekaterih kozmetičnih izdelkih, poškodujejo to zaščito. Emulgatorji lahko odstranijo del lipidov, ki tvorijo to zaščitno plast, kar kožo naredi bolj suho in občutljivo. Dr. E Voss kozmetika ima Dual Lift sistem, ki vsebuje le sestavine, ki so nežne do kože in spoštujejo njeno naravno ravnovesje.

Prva linija obrambe

Prvi steber Dual Lift sistema je predstavljen z LIA C 6 kremami, ki predstavljajo ključno zaščito kože. Uporabljajo posebne kreme brez emulgatorjev, ki poleg preprečevanja izsuševanja kože obnavljajo naravne lipide. Takoj po nanosu kreme se vrzeli v roženi plasti zapolnijo, kar omogoča obnovo epidermalne bariere. To je le ena izmed treh ključnih lastnosti krem LIA C 6.

Zaščita pred staranjem kože

Druga ključna lastnost krem LIA C 6 je zaščita pred staranjem kože, ki jo povzroča UVA svetloba. Več kot 60 % gub, povezanih s staranjem, je posledica izpostavljenosti UVA žarkom. S patentirano mešanico UV filtrov in antioksidantov v kremah preprečujejo nastanek gub, ki jih povzroča svetloba. Krema dokazano zmanjšuje staranje kože, pri čemer se koža, ki je zaščitena pred svetlobo, v enem letu postara le za približno pol manj, kot nezaščitena koža.