24. 5. 2024

Zobni vsadki

Najpogostejši vzrok za skrivanje vaših zob in posledično tudi nasmeha je zaradi tega, ker vam manjka en zob. Odlične zobne vsadke pa vam naredijo v eni zobni ambulanti, ki pa je zobna kirurgija Maribor. To zakaj ste izgubili kakšen zob veste samo vi. Ampak to pa bodo popravili zobni vsadki. Le ti nadomestijo izgubljen zob.
zobni vsadki
Zobni vsadki so odličen nadomestek izgubljenega zoba ali zob. V bistvu pa vam naj povem, da to ni nadomestek zoba, ampaka zobne korenine na katero se pa potem naredi zob. Je pa zobni vsadek najboljši zato, ker nihče sploh ne bo vedel, da pa ste sploh kdajkoli izgubili kakšen zob, saj vse potem izgleda naravno. Ljudje res ne bodo videli razlike med vsadkom in pa pravim zobom in tudi med pravo korenino. To je v bistvu lahko rečem ena velika prednost zobnih vsadkov. Je pa potem še ena pomembna prednost in to je, da pa material iz katerega so zobni vsadki ne povzroča alergije. Zobozdravniki so te zobne vsadke naredili iz nealergičnega materiala. Tako se ne rabite bati, da pa bi kdaj koli postali alergični na zobne vsadke in bi si jih morali dati odstraniti.

Zobni vsadki so odličen nadomestek zobne korenine za vse, ki ste izgubili kakšen zob. Tako bo skrivanje nasmeha le še preteklost. Ker vem, da nekateri ljudje izgubijo samopodobo in pa samozavest, ko izgubijo kakšen zob. Še posebej se to vidi, če izgubite kakšen prednji zob, ki je res opazen. Zobni vsadki tudi niso vidni, saj izgledajo zelo naravno. Tako ne bo nihče opazil, da ste pa kdaj koli bili brez kakšnega zoba in da imate zobni vsadek. Če pa tudi vi nimate kakšnega zoba pa pojdite do svojega osebnega zobozdravnika. S njim se pogovorite o možnosti vstavljanja zobnih vsadkov. Boste videli, da bo pa vaša samozavest z vsadki prišla nazaj.