25. 6. 2024

Vpis na fakulteto

Če razmišljate, da bi naredili vpis na fakulteto vam predlagam, da razmislite o vpisu na katoliški inštitut v Ljubljani. Inštitut je predvsem namenjen tistim, ki želijo dobiti izobrazbo na ekonomskem in poslovnem področju.

Vpis na fakulteto vam omogoča, da študirate smer ekonomije, management ali podjetništvo. Na šoli so zaposleni vrhunski predavatelji in profesorji, ki vam bodo omogočili, da boste pridobili izvrstno znanje z želenega področja.

Vsako leto potek poteka študij na dodiplomski stopnji. Ta traja tri leta in je vreden 180 ECTS točk in je primerljiv z ostalimi Bolonjskimi študiji na slovenskih ali evropskih univerzah. Med študijem se študenti lahko tudi udeležijo mednarodne izmenjave preko programa ERASMUS + in CEEPUS.

vpis na fakulteto

Poleg dodiplomskega študija pa je tudi možnost za vpis na fakulteto na podiplomski študij, ki traja dve leti in dodatno nagradi študentovo znanje. Študent pa lahko svoje znanje še dodatno izpopolni na doktorskem študiju, ki poteka skupaj v sodelovanju z Doctorate School of the Universitat Internacional de Catalunya, ki je nastanjena v mestu Katalonija v Španiji.

Vpis na fakulteto predstavlja pomembno odločitev za mladega človeka, kot tudi za starejše ljudi, ki želijo poglobiti novo znanje in pridobiti višjo stopnjo izobrazbe. Pomembno je, da si študent izbere pravilno ustanovo za visoko izobraževanje, ki mu bo dala primerno znanje, kot tudi možnosti za mednarodno sodelovanje. Na katoliškem inštitutu poleg izobrazbe dajo poudarek tudi na etični in moralni vzgoji človeka.

Na Katoliškem inštitutu v Ljubljani so odločeni, da bodo v svoj učni program dodali še več študijskih smeri in fakulteta za poslovne vede predstavlja le prvo izmed fakultet, kateri se bodo pridružile še druge. Z ustvarjanjem večih fakultet želijo doseči cilj ustanovitve Katoliške univerze, ki bi imela svoj sedež v Ljubljani.

Vpis na fakulteto na Katoliškem inštitut je izvrstna odločitev za mlade kot tudi za malo starejše študente. Predstavlja vam odličen začetek na vseživljenjski poti konstantnega življenja in vas bo pripravila na nadaljnje samostojno delo kot tudi za gospodarstvo.