15. 7. 2024

Vam je všeč zlati prinašalec?

Kakšni psi so vam všeč? No, kot prvo je treba pojasniti, da je veliko ljudi, ki so jim psi na splošno všeč, torej všeč so jim vsi, ki pač obstajajo. Nekateri so jim bolj prisrčni, spet drugi so jim bolj všeč zato, ker so bolj znaimivi in tako dalje. O tem bi res lahko pisali na dolgo in široko, toda ne bomo, kajti ta članek je namenjen posebni pasmi in sicer zlatemu prinašalcu. Tisti, ki tega psa ne poznate, boste na spletni strani www.nadlani.si/zanimivosti/zlati-prinasalec/ lahko našli veliko zanimivosti in veliko podatkov o njem, tako da vsekakor menimo, da je prav, da se odpravite tja in pridobite nekaj informacij, kar vam bo pomagalo, da vam bo zlati prinašalec prirasel k srcu.

zlati prinašalec

Vsekakor je dobro, da se zavedate, da je zlati prinašalec pes, ki ni ravno za v stanovanje, saj spada med večje pse. Je pes, ki ga imajo ljudje običajno zunaj in tudi sam bo veliko bol užival zunaj, saj bodo zunaj bistveno nižje temperature kot pa notri, kar mu seveda ugaja. Zlati prinašalec je pes, ki ima izredno veliko srce, tako da se bo izredno hitro navezal na svojega lastnika. Na vas je, kako mladega ga boste kupili, vsekakor pa je dobro, da ga kupite, ko je dovolj star, pa še vedno mlad, ker tako boste lahko ga sami vzgajali in sami boste lahko poskrbeli, da bo nekoč postal tako dresiran, kot je to vam najbolj všeč. Ljudje imajo različne namene s psi.

Nekateri jih imajo zato, da bodo z njimi se sprehajali, jih crkljali in tako dalje, spet drugi jih imajo zato, da jih bodo dresirali, nekateri pa jih imajo zato, ker jih potrebujejo, ker so mogoče slabovidni ali kaj podobnega. No, zlati prinašalec je pes, ki ga lahko vse to naučite, toda potrebujete dreserja in pa nekoga, ki bo zanj skrbel tako, da ne bo nikoli pozabil vsega, kar se je naučil. Zlati prinašalec je pes, ki je v Sloveniji izredno pogost, kar pomeni, da ga ima zelo veliko ljudi.