25. 6. 2024

Ustanovitev d.o.o. izključno za vas!

Imate odlično podjetniško idejo, pa žal nimate osnovnega kapitala v višini 7.500 evrov, da bi sami ustanovili lastno družbo z omejeno odgovornostjo? Morda nimate časa, da bi se ukvarjali z zagotavljanjem ter urejanjem vseh dokumentov ter papirjev, ki so potrebni za ustanovitev d.o.o.?

Potem se nahajate na pravem naslovu. Obrnite se na nas, mi pa bomo po ugodni ceni ustanovili podjetje direktno na vaše ime. S pomočjo podjetniškega partnerstva bomo zagotovili ustanovitveni kapital, ki znaša 7.500 evrov.

Prednost tovrstnega delovanja (ustanovitev d.o.o. direktno na vaše ime) je predvsem ta, da boste vi direktor ter lastnik podjetja že od samega začetka poslovanja. Na ta način se lahko izognete potegavščinam, saj podjetje nima zgodovine poslovanja. Tako je nemogoče, da bi kupili podjetje, ki ima pretekle dolgove. Več na http://www.odpripodjetje.si/

ustanovitev d.o.o.

Kako poteka ustanovitev d.o.o. z našo pomočjo? Zelo enostavno. Celoten postopek ustanovitve podjetja uredimo v pičlih 30 minutah. Vse potrebne pogodbe ter dokumentacijo bomo priskrbeli mi – vi nam zagotovite le vaše osebne podatke ter ime in dejavnosti vašega novonastalega podjetja. Kar se tiče imena podjetja, vam svetujemo, da si predhodno na spletu ogledate že zasedena imena podjetij. Le-to se mora namreč močno razlikovati od drugih. V nasprotnem primeru vas registrski organ ne bo želel vpisati v register. Pri izbiri imena upoštevajte tudi, da ime ne sme vsebovati imen ali znakov tujih držav ali mednarodnih organizacij. Prav tako ime ne sme vsebovati besed ali pomenov, ki ne ustrezajo sodobnim vrednotam ter morali. Ime naše države ali njen grb smete uporabiti le z dovoljenjem Vlade Republike Slovenije.

Ker 100% zaupamo v kakovost naših storitev vam nudimo tudi garancijo na zadovoljstvo. Ustanovitev d.o.o. vas bo tako stala le 373 evrov. To je najbolj ugodna ponudba na slovenskem trgu. Če z našo storitvijo ne boste zadovoljni, ter podjetje zaprli v roku 30 dni po odprtju, pa vam vrnemo tudi denar, ki ste ga plačali.