25. 6. 2024
stroji za peskanje

S stroji za peskanje do vrhunske obdelave materialov

Peskanje je ena glavnih metod obdelave najrazličnejšega materiala, s katero površino predpripravimo za nadaljnjo obdelavo. To lahko počnemo ročno, ker pa je na tak način zadeva zamudna in ker živimo v tehnološkem obdobju, nam pri tem pomagajo stroji za peskanje – Blast Tehnik pa je na tem področju šel še korak dlje in svoje peskalne sisteme razvija in proizvaja kar sam. Kot vodilni ponudnik storitev obdelave površin, s kar štiridesetletnimi delovnimi izkušnjami, Blast Tehnik za vas ustvarja širok izbor unikatnih strojev za peskanje.
Poleg samega razvoja in proizvodnje, morajo njihovi stroji za peskanje na različnih testiranjih dosegati vrhunske rezultate. Stroji za peskanje, ki prestanejo vsa testiranja pa pridobijo dokumentacijo o testiranju. To je tudi vaša garancija in dokaz o tehnični popolnosti tega unikatnega, tehnološko dovršenega peskalnega sistema, ki ga izdelajo posebej za vas. Noben peskalni stroj njihove hiše tako ne zapusti nepregledan.
Peskalni stroji ponujajo številne prednosti
Na račun dolgoletnih izkušenj, znanja in ljubezni do dela, bo danes vaš peskalni stroj hitro izdelan, ob tem pa popolnoma prilagojen potrebam vaše proizvodnje.
Stroji za peskanje so izredno priljubljeni delovni pomočniki številnih proizvoden, saj evidentno povečajo produktivnost proizvodnje. Na račun unikatnosti izdelave, se v celoti prilagodijo vašim potrebam ter vam tako pomagajo pri doseganju optimalnih proizvodnih rezultatov. Ker so narejeni posebej za vas, pa so komkompatibilni z vašo avtomatizirano ali robotizirano proizvodnjo. Stroji za peskanje Blast Tehnik pa so deležni tudi štiriindvajseturne celovite servisne storitve.

Serijsko ali po meri

stroji za peskanje 1

Kako ekskluzivne so vaše potrebe je vprašanje, ki si ga morate zastaviti pred nakupom svojega peskalnega sistema. Stroji za peskanje namreč obstajajo v treh možnih izvedbah – lahko so serijsko izdelani, hitromontažni ali pa se njihova proizvodnja v celoti prilagodi naročniku. Katerega boste izbrali pa je seveda odvisno od vas in vašega proizvodnega procesa. Pa si poglejmo, kaj vsak od njih ponuja.

  • Serijski stroji za peskanje so zasnovani za uporabo čisto vseh vrst peskalnih medijev. Odlikuje jih enostavna uporaba in nezahtevno vzdrževanje. Na račun optimizirane proizvodnje in kakovostne izdelave, zagotavljajo zanesljivo delovanje. Tudi pri vsakodnevni intenzivni uporabi. V vaši proizvodnji bodo naredili veliko, ne da bi jih kdo sploh opazil. Njihova kompaktna izvedba namreč zavzame izredno malo prostora. Poleg tehnične izpopolnjenosti, pa zagotavljajo tudi varnost vaših delavcev. Vgrajene imajo namreč vse potrebne varnostne elemente, kot so varnostno stikalo in varovala tlačnih spojev.
  • Hitromontažni stroji imajo in omogočajo vse, zdaj takoj. Takoj po montaži boste lahko namreč začeli s peskanjem vseh peskalnih medijev. Ker gre za montažno različico peskalnega stroja, bo njihova postavitev hitra in brez dodatnih gradbenih del. Njihova postavitev tako ne moti že obstoječe proizvodnje. Če ste pristaš hitre in enostavne izvedbe, potem je ta vrsta peskalnih strojev prava izbira za vas.
  • Prvaki med stroji za peskanje pa so definitivno tisti, narejeni po meri. Ta vrsta peskalnih sistemov je razvita in sprojektirana posebej za vas. Še toliko bolj zaželjeni pa so zaradi izvedbe na ključ – od ideje do izvedbe. Sistem peskanja je lahko ročen, avtomatski ali robotiziran. Ker se popolnoma prilagodi vašim željam, lahko govorimo o operaterju prijaznemu stroju. Ponašajo se tudi s široko delovno aplikacijo, saj so primerni za obdelovance vseh oblik in dimenzij. Obdelava s to vrsto peskalnih strojev pa je v celoti ponovljiva, ob tem pa kvaliteta ostaja nespremenjena.
Vsak, ki vodi svoj proizvodni obrat, je nanj sila ponosen. Le kako ne bi bil, saj vanj vlaga veliko svojega časa, energije in denarja. Če je proizvodnja tudi vaša panoga, potem se verjetno zavedate, kako pomemben je vsak njen element, ki prispeva k nastanku končnega produkta. Naj bo prvi sestavni delček celotne proizvodne verige, v katerega boste vložili svoj denar, ravno sistem za peskanje. Vrhunski Blast Tehnik peskalni stroj vam bo namreč naredil veliko uslugo – kakovost vaše proizvodnje bo dvignil na še višji nivo, vam pa prinesel poslovni uspeh in zadovoljstvo.