17. 4. 2024

Šotori za kampiranje v naravi

Vaši šotori za kampiranje niso dovolj veliki za vse osebe, ki bi jih radi povabili na izlet. Želite šotor, ki je dovolj velik, da lahko v njem prespi kar 5 ali celo 6 oseb, če se boste malo stisnili. Potem je spletna stran www.camp-ing.si/oz. njihova spletna trgovina stran, ki jo želite obiskati saj jih odlikuje bogata ponuba opreme za kampiranje s šotori ali brez.

Šotori so bistvenega pomena za kampiranje v naravi saj nudijo zaščito pred vremenskimi nevšečnostimi in pred manjšimi živalmi ter insekti. Šotor je lahko različnih barv ter oblik, narejen pa je lahko tudi iz različnih materialov. Nekateri materiali so primerni za kampiranje v vsakem vremenu torej so vodoodporni, spet drugi pa so primerni le za kampiranje v suhem vremenu. V ponudbi imajo šotore za poletni in zimski čas. Šotori za zimski čas so izdelani s toplejših in težjih materialov zato, da nas, če se odpravimo kampirati pozimi ne bi zeblo. Različni šotori imajo tudi različno postavitev prostorov tako, da imati izbero kakšen šotor želite.

šotori

Šotori so cenovno dostopni prav za vsakega posameznika, ki se želi preživeti nekaj časa v naravi. Seveda sama cena je odvisna od proizvajalca in kvalitete šotora. Če kampirate večkrat letno je za dober šotor smiselno odšteti malo več denarja, ker bo tako tudi bolj kakovosten. Tudi teža šotora je lastnost na katero je smiselno pomisliti pred nakupom saj, če ne potrebujemo šotora za 5 oseb ga je nesmiselno kupiti ker tehta kar 32 kg in ga bomo težje nesli pa še težko ga bomo sestavili sami. Poleg šotorov za kampiranje so tu še šotori za na plažo, ki ščitijo pred nevarnimu uv žarki.

Poleg ponudbe šotorov vam ta spletna trgovina nudi tudi drugo opremo, ki jo boste med samim kampiranjem v naravi prav tako potrebovali. Zato nikar ne odlašajte. Šotori za vaš odhod v naravo se ne bodo kupili sami.