20. 7. 2024

Skuterji – vedno bolj priljubljeno prevozno sredstvo

Se tudi vam zdi, da so skuterji vedno bolj in bolj priljubljeno prevozno sredstvo, predvsem pri predstavnicah nežnejšega spola? Peugeot skuterji so zagotovo v samem vrhu pri izbiri najboljšega skuterja. Ampak danes poglejmo na to prevozno sredstvo iz malo bolj drugačnega zornega kota – kako izgledajo skuterji kot prevozno sredstvo predstavnicam nežnejšega spola in kateri sta edini dve pomembni zadevi pri skuterjih (če se vpraša dame)?

skuterji

No, najprej je zagotovo pomembno poudariti, da kar vsak brneči strojček zagotovo ne bo dober. Seveda bi na tej točki lahko govorili o prostornini motorja, moči, teži, dimenziji ali pa kar medosni razdalji. Lahko bi  kakšno rekli tudi o nosilnosti (ali pa raje ne), pnevmatikah, najvišji možni hitrosti, tipu motorja, kakšen rezervoar imajo skuterji, katero vrsto goriva se uporablja, kakšna je poraba in še številnih drugih lastnostih, ki jih vsak moški preveri pred samim nakupom. Vse to je res. Lahko bi govorili o tem. Ampak ne bomo. Zakaj? Ker to nežnejšemu spolu ni pomembno. Prva od dveh stvari, kateri morajo skuterji ustrezati, da jih kupijo dame, je – barva. Barva skuterja je v tem primeru skorajda ključnega pomena. Vsaka si seveda zaželi prevozno sredstvo v svoji najljubši barvi, ampak če skuterji tega nimajo, potem so lahko tudi znižani za 70% pa vseeno ne bo dobro, saj ne bodo v pravi barvi in preko tega žal ne moremo. Naj bo rdeča, modra, rumena, vijolična, zlata ali pa krvavo zelena – željo je potrebno izpolniti, drugače skuter preprosto ne bo primeren za v javnost.

In kaj je druga pomembna zadeva? No, tu ni dvoma – vsekakor je pomembno, da so skuterji dovolj mali, da se jih lahko po mili volji obrača v slepih ulicah, parkira v tesnih prostorih in skoraj da pospravi v torbico, če drugače ne gre. In to sta edini dve pomembni stvari, ki bosta odločali pri nakupu.