18. 7. 2024
savna cena

Zakaj je savna cena tako nizka?

Savna cena vas bo presenetila, kako poceni lahko pridete do savne v lastnem domu ali podjetju. Če hodite v savno veste, da je savna cena za redne obiske lahko kar visoka, če jo uporabljate pogosto in če s seboj vzamete še družino, boste plačali za vsakega posebej, kar skupaj lahko nanese zajeten znesek. Vendar obstaja rešitev, da lahko uporabljate savno kadarkoli se vam zahoče, kdor koli bi jo radi uporabil. Uporabite jo lahko kjerkoli, kjer imate dostop do električne vtičnice.
Pomislili ste na to, da nimate prostora v stanovanju, vendar to ne drži, ker je ta savna tako majhna, da jo lahko uporabite kjer koli. V stanovanju, pisarni, zunaj, na balkonu ali na terasi, v vrtni lopi ali na vikendu in na morju, če ste tam pozimi se seveda prileže, ko zunaj  vleče ledena burja.

Domača savna cena je neverjetna

Naj kar takoj povemo, da je domača savna cena res nizka in sicer je enkraten strošek za savna sod samo 1750 evrov in ga lahko vzamete tudi na obroke, tako da je dostopna prav vsakomur neglede na prihodke. To je savna za eno osebo okrogle oblike.
Savna cena ovalne oblike za eno osebo je nekoliko višja in znaša 2200 evrov, kar je tudi odlična cena glede na to, da jo lahko uporabite kadarkoli in kolikokrat želite ter jo lahko uporablja več ljudi.
savna cena
Za 2799 evrov pa pa vam je dosegljiva vaša lastna savna cena za dve osebi, ki lahko hkrati uživata v udobju in ugodni klimi savne kar doma ali v pisarni in kjer koli drugje. Seveda vam jo bodo dali tudi na obroke na dolgi rok, da strošek naenkrat ne bo tako velik. Prednost te savne je v tem, da jo lahko pospravite, če je ne potrebujete, da ni v napoto. Vendar vam bo njen blagodejen in pomirjujoč učinek tako godil, da jo boste imeli verjetno mesto kakšnega odvečnega kosa pohištva, ki ni tako koristen. Kot lahko vidite, je savna cena dejansko vsem dosegljiva tudi tistim, ki si savne do sedaj niste mogli privoščiti.

Kateri savna sod izbrati?

Savna cena za sod je super za vso družino. Najprej preverite svoj budžet, koliko ste si zmožni privoščiti. Če ni prav visok, je super tudi najmanjši okrogli savna sod za eno osebo, ki zavzame malo prostora in je najcenejši. Vsak član družine bo savno uporabil takrat, ko mu ustreza.
Za visoke ljudi, ki imajo dolge noge in telo, je morda najbolj priporočljivo vzeti ovalni savna sod, ki je nekoliko dražji, vendar pa je za velike ljudi bolj udoben.
Za pare in za tiste, ki bi radi imeli romantične trenutke ali pa za tiste, ki bi radi prihranili, lahko nabavite savna sod za dve osebi, v kateri se savnata osebi hkrati in s tem še prihranite na času, kot tudi na energiji, torej tudi na elektriki, ki jo boste plačali dvakrat manj. Zato se savna cena splača za dvojni savna sod, čeprav je nekoliko dražji.

Zakaj je savna sod tako koristen?

Savna sod je super, ker imate glavo na hladnem in je telo a toplem, zato vročina ne vpliva na možgane, ki potrebujejo hladno temperaturo za dobro delovanje. Telo pa se bo sprostilo in se spotilo v sodu tako, da bo izločilo vse toksine in strupe skozi kožo in urin. Tako vam bodo začela ledvica bolje delovati in tudi jetra, pore se bodo očistile in ožilje bo bolj prožno.

Na ta način se odpravijo marsikatere bolezni, ko se zakisano telo sprosti in očisti strupov. Najhitreje se boste tako znebili kožnih bolezni in alergij, kot tudi prehladov ter še marsikatere vztrajne bolezni. Za to pa je cena za savna sod res neprecenljiva in še lahko vanj daste katere koli dišave ter zelišča se vam zljubi in jih imate radi ter si naredite čiščenje z njimi, kot to počno skandinavci ter aromaterapijo.