16. 4. 2024

Punce – zahtevna bitja

Verjetno se večina žensk sprašuje, zakaj nas fantje ne razumejo. In verjetno se večina moških sprašuje, zakaj smo punce tako zakomplicirana bitja. Zagotovo je eno res, punce smo z drugega planeta kot moški. Druge razlage za tako veliko različnost spolov zagotovo ni. Če fante bolj zanimajo posteljne aktivnosti, smo punce usmerjene na čustva. Vedno in povsod, jočemo od žalosti in od sreče, od fantov zahtevamo popolno predanost, temeljimo na zaupanju, hitro smo užaljene, medtem ko oproščamo bolj počasi. Rade smo lepe in rade se razvajamo.

punce

Vse punce smo si med seboj v osnovi precej podobne, zato nikoli nismo in ne bomo razumele, kako za vraga nas je tako težko razumeti. Nam se namreč zdi, da se tu zadaj ne skriva nobena hudo intelektualna filozofija. Z mano delaj lepo, razvajaj me, pohvali me, kupi mi kaj lepega in mi dopusti možnost, da se poleg tebe še vedno družim s svojimi prijateljicami. Ne glede na to, kako dober boš z mano, je jasno da punce potrebujemo tudi punce. Potrebujemo ženske debate, dolge kave in opravljanje. Slednje je ena od tistih lastnosti, ki jo v največji meri premoremo prav punce. Ni ga namreč fanta, ki bi popolnoma razumel, zakaj nam gre v nos sto in ena stvar, zakaj so škornji tiste punce v kotu že zdavnaj iz mode in zakaj je absolutno nujno imeti mesečno novo torbico.

Vseh naših potreb pač ne morete zadovoljiti, čeprav se vam na področjih, ki so bližja vam – beri: postelja, rade odkupimo in se me podredimo vam. Da ne boste rekli, da punce vedno nosimo hlače in da je vedno vse po naše, ker smo sicer užaljene. Saj nismo tako zahtevne, le – punce smo. Kar pove vse o tem, zakaj nas včasih ne morete razumeti in zakaj smo vam danes že petič stopile na živce, pa čeprav je ura šele devet.