25. 6. 2024
pokončni sesalec bosch

Sodobni pokončni sesalec bosch sta dve napravi v eni

Pokončni sesalec bosch je zadnji hit sesalnikov brez kabla, ki niso več popularni. Kakovosten pokončni sesalec Bosch je cenovno zelo ugoden, lahek, preprost za upravljanje in priročen za hranjenje. Ker nima kabla, ni tako neroden, kot drugi sesalniki, ki so omejeni na vtičnice in razdaljo glede na dolžino kabla. S tem sesalnikom boste lahko sesali prav povsod, kjer je treba, saj ima tudi različne nastavke za kote, reže in še kaj se najde. Z njim z lahkoto posesate na primer tudi avtomobil.

pokončni sesalec bosch

Kateri pokončni sesalec bosch je najboljši

Pokončni sesalec bosch je izjemno kakovosten, katerega koli kupite. So različnih modelov in cen, zato za sebe lahko najdete pravega, glede na vrsto površine in velikosti, ki jo boste sesali z njim. Je pa izjemno priročen za sesanje tudi na primer sedežnih garnitur, postelje in stolov, če so umazani od dlak domačih ljubljenčkov ali pa vam otroci nadrobijo piškote nanje.

Ročni pokončni sesalec je super, ker se vam ni treba sklanjati. Druga njegova res dobra lastnost pa je, da ima shranjene dodatke kar na palici sesalnika, tako da so vedno pri roki med sesanjem, ko jih potrebujete, zato bo sesanje hitro in učinkovito. Vsi pa imajo tudi električno krtačo za pometanje, ki dobro skrtači površino, ki jo sesate, tako da ne bo več nobenih dlak, drobtin ali prahu. Katerega boste izbrali za sebe, je odvisno od tega, kaj točno bi radi imeli in kaj potrebujete, zato poglejte več kot 60 pokončnih sesalnikov, ki so na razpolago in izberite glede na opis najboljšega za sebe.

Najbolj aktualni modeli

Najbolj aktualen pokončni sesalec bosch je model Bosch BCH3ALL21, ki ima nekaj osnovnih dodatkov za sesanje spravljenih v palici sesalnika. Gre za ročni sesalnik in baterijski sesalnik v enem aparatu. Baterija je lahka in zdržljiva ter se hitro polni, ker se za izdelavo uporablja Lithium-Ion tehnologijo. Ima električno krtačo za temeljito čiščenje vseh talnih površin.

Nastavljiv je na dve stopnji moči. Je ekološko usmerjen ker ima pralni filter za večkratno uporabo. Posoda za prah je tako nameščena, da jo zelo enostavno snamete in daste nazaj po praznjenju. Ščetko na šobi pa lahko tudi hitro ter enostavno snamete in očistite. Šoba je primerna za oblazinjeno in običajno pohištvo ter je razširljiva za sesanje rež.

Ta pokončni sesalec bosch ima kar nekaj dodatkov, s katerimi lahko očistite strop, stene, tla in tudi avtomobil. Ker ima premični zglob za nastavke, lahko z njim očistite okoli pohištva ter pod njim, take prostore in kotičke, ki so težko dostopni. Izdelan je tako, da ga lahko trdno postavite ob vsako steno ter ga tako shranite ali polnite, polni pa se do 5 ur. Deluje pa malo manj, kot eno uro. Težak pa je samo 3 kg.

Zelo zmogljiv pokončni sesalec bosch je znamka Bosch BBS61PET2, ki se ga bodo razveselili predvsem ljubitelji hišnih ljubljenčkov. Filtri so za celotno življenjsko dobo aparata in sicer ima filtrirno kartušo s Pure Air membrano in higienski filter za čisti izpušni zrak. Praznjenje vrečke za prah je enostavno in higiensko brez pranja filtra.

Gre za najbolj kompakten sesalnik s katerim lahko upravljate in fleksibilno čistite zaradi kompaktne konstrukcije in majhne teže. Ima največ dodatkov za čiščenje. Enostavno ga spravite in polnite, ker je tako izdelan. Ima več šob, s katerimi boste lahko očistili vse vrste pohištva, tal, sten, stropa in avtomobile.