15. 7. 2024
ograje

Unikatne lesene ograje za privlačen dom

V modernem svetu sta varnost in zasebnost vse bolj cenjeni vrednoti, tudi v udobju lastnega doma. V domači hiši in njeni okolici ju najlažje dosežemo z vrtno ograjo, ki s svojo funkcionalnostjo zagotavlja mir pred pogledi mimoidočih in ustvari varno okolje za bivanje. Poleg tega ima tudi estetsko vrednost, saj pravilno izbrana ograja nadgradi videz celotne hiše. Za ograjo, ki bo zadostila vsem vašim željam, pričakovanjem in potrebam, je pravi naslov podjetje Hrovat, ki že dolga leta izdeluje lesene vrtne ograje po željah kupcev. Njihovo ponudbo si lahko ogledate na spletni strani Hrovat.net – kakovostne ograje vas bodo prepričale, da tudi vi izberete svojo in ustvarite varen dom po svoji izbiri.

Kakovosten les za dolgo življenjsko dobo ograje

Izbira lesa je eden ključnih elementov pri snovanju lesenih ograj. V podjetju Hrovat imajo za vas v ponudbi široko paleto različnih vrst lesa, vse od lesa različnih vrst listavcev (vrba, oreh, lipa, kostanj), iglavcev (macesen, smreka, cedra, bor) in sadnega drevja (hruška, češnja), pa tudi do eksotičnih vrst (cumaru, iroko, ipe lapacho). Med vsemi izstopata dve vrsti, ki sta najboljša in najpogostejša izbira lesa za vrtno ograjo, to sta sibirski macesen in impregnirana smreka. Sibirski macesen je najbolj obstojna vrsta lesa z veliko možnostmi prilagajanja. Ne potrebuje posebnega vzdrževanja, življenjska doba ograje pa je kar do cele generacije. Impregnirana smreka je cenovno ugodnejša od sibirskega macesna, ima sicer nekoliko krajšo življenjsko dobo, vendar je ograja zaščitena z impregnacijskim sredstvom, ki podaljša njeno vzdržljivost.
ograje

Različni tipi ograj zadovoljijo prav vsakega kupca

V podjetju Hrovat stremijo k splošnemu zadovoljstvu kupca, zato je na voljo več tipov ograj. Izhajajo iz klasičnih tipov s horizontalnimi, vodoravnimi ali diagonalnimi paneli, te pa po željah kupcev nadgradijo z različnimi vzorci, detajli in dodatnimi funkcionalnostmi. Lesene ograje odlikuje visoko kakovosten, gladko obdelan les brez napak, vsaka ograja pa je unikat in estetski dodatek hiše, ki vam bo odlično služila več desetletij.