18. 7. 2024

Masaža hrbta

Vas boli hrbet in ste pogosto utrujeni? Se vam pojavljajo krči in napetost v vratu? Potem je masaža prava rešitev za vas. Masaža odpravlja vse vrste napetosti v predelu vratu, hrbta in mišic na nogah. Tako lahko ponovno hodite na okoli brez bolečin v hrbtu ali vratu prav tako pa vas tudi noge manj bolijo. Če se vam zdi, da je čas da se malo razvajate je masaža tisto kar vas bo najbolj sprostilo in vam povrnilo moči za nove delovne dni. Če se odločate sprostitev, ki jo masaža nudi se lahko za več informacij obrnete na spletno stran: masaza-igorhocevar.si/

To je spletna stran podjetja, ki se ukvarja z masažo celotnega telesa. Nahaja se na naslovu Kavčičeva ulica 40 v Ljubljana. Nudijo vam klasične in terapevtske masaže ter še kraniosakralne terapije, ki povečujejo sposobnost telesa ter vas maksimalno sprostijo in pripravijo na nov dan poln zagona ter ustvarjalne volje.

masaža

Za obisk se je potrebno predhodno naročiti kar pa seveda ni nujno, da je slabo saj tako točno veste kdaj bo vaša masaža prišla na vrsto. Masaža vam bo okrepila delovanje telesa ter vas popolnoma sprostila ter napolnila z novo energijo. Bolečine bodo čudežno izginile in vi se boste počutili popolnoma prenovljeno. Masaža deluje blagodejno na vaše počutje in omogoča sprostitev tako duha kot telesa.

če se boste odločili za storitev kot je klasična masaža boste zelo zadovoljni saj se boste prerodili z eno urnim razvajanjem zgolj za okoli 40 €. Profesionalni maserji bodo poskrbeli za vaše telo kot bi bilo njihovo. Če se želite zmeniti za termin, ki bi vam odgovarjal za storitev masaža lahko to storite prek telefonske številke: 051 236 833 ali pa preko email naslova na: info@masaza-igorhocevar.si. Poskrbite za svoje telo in se razvajajte s čudovito enourno masažo pod rokami strokovnjakov.