24. 5. 2024

Kje je Plavica?

Ali veste, kje se nahaja kmetija Plavica? Verjetno je za to kmetijo slišalo malo število ljudi, kar je seveda žalostno, ker gre za kmetijo, ki ima izredno velik potencial, da lahko marsikoga še kaj pametnega nauči. Gre za kmetijo, kjer je glavni lastnik g. Jože Majes, ki ima veliko izkušenj s področja zeliščarstva. Gre za področje, ki z rastjo in razvojem farmacije seveda izgublja na svoji vrednosti ali bolje rečeno na moči, toda vseeno gre za področje, ki lahko mnogim spremeni življenje na bolje.

kmetija plavica

Plavica je torej kmetija, kjer je veliko znanja in izkušenj in to je tisto, kar imajo obiskovalci najraje. Vsak si želi, da se ob obisku take kmetije spočije in si napolni baterije, je pa res, da vsak, ki se odpravi na nek izlet si želi tudi, da si lahko pridobi novo znanje, kar je seveda prav. Zakaj neki ne bi združili koristnega s prijetnim? Vsekakor je prav, da se zavedate dejstva, da je Plavica kmetija, ki je v Sloveniji po našem mnenju premalo poznana in da bi bilo veliko bolje če bi še naprej delali na svoji promociji, saj je to nekaj, kar bi jim pomagalo, da bodo dosegli svoje cilje.

Plavica je kmetija, ki si želi, da bi zanjo slišalo še veliko ljudi, ker tako bodo lahko pridobili na svojem ugledu, pa ne gre se jim zato, da bodo imeli veliko prometa, pač pa je njim izredno pomembno to, da pride še veliko ljudi k njim, ker bodo tako lahko svoje znanje prenašali naprej, kar je seveda del njihove vizije. Plavica je kmetija, ki si želi, da bodo ljudje v prihodnosti znali ceniti zelišča in da bodo namesto, da se obračajo na farmacijo raje vlagali v to, da bodo sami poskrbeli za svoje zdravje in tako bodo lahko več zdravstvenih težav rešili kar sami, kar je seveda izredno dragoceno in pohvalno.