15. 7. 2024
izvirna poslovna darila

Izvirna poslovna darila po katerih si vas bodo zapomnili

Ob uspešnem zaključku poslovnega leta se velika večina podjetnikov sprašuje, kaj podariti svojim novim ali dolgoletnim partnerjem v znak zahvalnosti. Se s tem vprašanjem soočate tudi v vašem podjetju? Potem klikni tukaj za več in si oglej izvirna poslovna darila, ki bodo zagotovo več kot le navdušila, vas pa prikazala v dobri luči.

Če se tudi vi sprašujete, zakaj so izvirna poslovna darila prava izbira, naj vas vprašamo, ali bi bili vi kot uspešen poslovni partner nekega podjetja zadovoljni z graviranim pisalom in blokom za izdelavo zapiskov? Najverjetneje ne. Inovativna in izvirna poslovna darila poskrbijo, da se kaj takega ne more zgoditi. Gre namreč za uporabne, trajnostne, pa tudi nadvse okusne in zanimive izdelke, ki obdarovancu zagotovo ostanejo v spominu. Oglejte si jih tudi vi in izberite favorite, s katerimi boste navdušili svoje poslovne partnerje.

Kaj podariti poslovnim partnerjem?

Vprašanje, ki si ga je zagotovo zastavil že čisto vsak podjetnik. Pri tem se je potrebno zavedati, da so poslovna darila že od nekdaj simbol izbranega okusa, prefinjenosti in prestiža. Tradicija obdarovanja poslovnih partnerjev sega globoko v preteklost, ko so se ljudje, ki so skupaj ustvarjali poselobdarovali z različnimi izdelki. Danes se od poslovnih daril pričakuje predvsem inovativnost, lahko tudi v kombinaciji s tradicijo, vedno pa mora biti darilu dodana osebna nota, ki predstavlja nekakšno dodano vrednost.

Izvirna poslovna darila so drugačna, boljša in dovršena različica klasičnih daril. So rezultat skrbnega premisleka in oblikovanja, s katerim ne morete zgrešiti. Na vas je le, da izberete tistega pravega. Pred nakupom poslovnega darila vedno dobro razmislite, kakšno osebo imate na drugi strani. Je vaš poslovni partner velik ljubitelj kulinarike, navdušen športnik ali nežna umetniška duša? Tisto, kar mu boste podarili naj bo vedno prilagojeno njemu, saj bo darilo le tako lahko kar se da učinkovito izkoristil.

Na spletni strani podjetja Agaric d.o.o. vas čakajo izvirna poslovna darila primerna za različne okuse in želje. Premislite, kaj je tisto, kar bo vašega poslovnega partnerja kar najbolj navdušilo. Lahko so to kakovostna športna oblačila in dodatki, vrhunska kulinarična košarica dobrot, paket za razvajanje ali bon za adrenalinski skok s padalom. Izbira je popolnoma vaša!

Izvirna poslovna darila različnih vrst

Ugotovili smo že, da z mimobežnimi predmeti z logotipom ne boste naredili posebej dobrega vtisa. Tudi steklenica povprečnega vina v značilni embalaži je že nekoliko iz mode. Čas je, da podarite nekaj boljšega, drugačnega, predvsem pa uporabno usmerjenega. Točno taka darila vas čakajo pri ponudniku Agaric d.o.o., ki prisegajo le na najboljše. Med katerimi izdelki lahko torej izbirate?

Praznično obarvana poslovna darila

Praznična poslovna darila so odlična izbira za obdarovanje v času praznikov. Gre za majhne pozornosti, s katerimi boste pokazali, da vam ni vseeno za zveste in dolgoletne poslovne partnerje, ki skupaj z vami ustvarjajo uspešno poslovno zgodbo. Na voljo vam je vse od medenih čebelic, čokopalčk, hrustljavih srčkov, čokolade s solnim cvetom, čokoladnih tablic s posebnimi okusi in čokolade za krvni obtok. Med bolj priljubljene sodi tudi čokolada Okusi Slovenije, ki je ročno izdelana.

Želite poslovnemu partnerju čestitati z nečim manj tradicionalnim od čokolade? Potem novoletni čestitki priložite truffle s šampanjcem, konjakom, viskijem in ginom. Za še bolj drzen vtis pa izberite praline z inovativnim okusom čaja ali zelišč. Ustvarite nepozaben okus, ki si ga bodo vaši partnerji zagotovo zapomnili. V kolikor obdarujete nekoga, ki ga že dlje časa poznate in vam je blizu tudi njegov okus, pa se brez dvoma odločite za okuse, ki spomnejo na prazničen dom in vonj po sveže pečenih piškotih. Naj si z vašo pomočjo doma pričarajo prav posebno vzdušje, ki jih bo vrnilo v čas brezskrbnih otroških dni.

Nekaj več za dolgoletne poslovne partnerje

Prav posebno mesto pri obdarovanju si zaslužijo vsi vaši dolgoletni poslovni partnerji. Ta izvirna poslovna darila naj bodo še posebej skrbno izbrana, saj gre vendarle za osebe, s katerimi sodelujete že vrsto let. Piko na i boste dosegli z lično zapakiranimi vrhunskimi kulinaričnimi dobrotami, kot so med, domače marmelade in zlat med. Za ljubitelje žlahtne kapljice pa so na voljo prefinjeni in elegantno zorjeni okusi v elegantnih stekleničkah z malinovim, žajbljevim, višnjevim, robidovim, smrekovim, jabolčnim ali slivovim žganjem. Za dodatno popestritev celotnega izgleda poslovnega darila bodo poskrbela prvovrstna žganja s celim sadjem, teranov liker, ekološka peneča medica in razkošne praline.

izvirna poslovna darila 1
Kulinarična izvirna poslovna darila

Slovenska kulinarika, ki navduši

Slovenska kulinarika brez dvoma dosega najvišja gurmanska pričakovanja, tako doma kot v svetu. Izvirna poslovna darila, ki vsebujejo vrhunske slovenske dobrote so še posebej primerna za tujeposlovne partnerje, ki na tak način spoznajo tudi našo prekrasno deželo. Odločite se za eno od košaric slovenskih dobrot, ki predstavljajo pravo harmonijo okusov. Naj gurmanska poezija navduši vse tiste poslovne partnerje, ki so vam vse leto zvesto stali ob strani in pomagali pri doseganju poslovnih uspehov.

Izbirate lahko med že sestavljenimi košaricami ali pa njihovo sestavo v celoti prilagodite svojim željam. Nenazadnje ste prav vi tisti, ki svoje poslovne partnerje najbolje poznate. Zato izberite nekaj zares vrhunskega intako nazdravite na še eno uspešno poslovno leto.