20. 7. 2024

Iščem delo

V današnjih časih je na žalost vse več brezposelnih in vse manj prostih mest za delo, službo ali za študentsko delo, kar posledično vodi tudi do pomanjkanje denarja, zaslužka in dohodkov. Resda so časi težki, vendar je v takšnih primerih pomembno, da se ne vdate in odnehate, ampak da iščete nove možnosti kako bi prišli do denarja, da ste inovativni, da redno obiskujete spletne strani na temo iščem delo in predvsem to, da ostanete pozitivni.

Tukaj je za vas spletna stran oziroma skupina, kateri se lahko pridružite. Skupina se imenuje Nudim/iščem delo in kot lahko vidite, je na temo prostih delovnih mest in zaposlitve. To skupino najdete na spletni strani www.facebook.com pod imenom Nudim/iščem delo. V to skupino je včlanjenih mnogo zadovoljnih ljudi, ki z njihovo pomočjo pridejo do zaposlitve, dobre službe in zaslužka.

iščem delo

Na njihovi spletni strani najdete veliko objav o prostih delovnih mestih, delu in zaslužku. Na voljo so vam prosta delovna mesta, kot so pomoč v strežbi, strokovnjaki za visoka regalna skladišča, delo v administraciji, delavci s stroji, skrbnik strank in podobno. Mnogo ljudi je že s počjo te skupine našlo delo s katerim so zadovoljni.

Če iščete delo in bi radi prišli do zaslužka, je za vas idealna skupina Nudim/iščem delo, v katero se lahko kar takoj včlanite in spremljate nove ponudbe za delov. Tudi tisti, ki imajo na voljo kakšno prosto delovno mesto so lepo vabljeni, da se pridružijo skupini in objavijo kje in kakšno vrsto dela nudijo.

Če se želite včlaniti v skupino, si ogledati prosta delovna mesta ali objaviti, da je odprto novo delovno mesto, potem jih obiščite na facebooku v skupini Nudim/iščem delo ter si tako zagotovite svoje delovno mesto in zaslužek.