25. 6. 2024

Igrača cisterna znamke Bruder

Bruder cisterna ima izhodno enoto z ročico za zapiranje. Pod cisterno je kolut za cev. Cisterna Bruder ima popolnoma delujočo črpalko, kar lahko popestri igro in navdušenje. Cisterno je mogoče priključiti na številne igrače Bruder, ki imajo funkcionalno sklopko. To je lahko cisterna Man TGS ter Mack, možno pa jo je kombinirati z drugimi tovornimi vozili znamke Bruder. Igrača tovornjak cisterna Man TGS je tudi barvno usklajena z cisterno znamke Bruder. Odlikujejo jo neverjetne podrobnosti pristnemu tovornjaku, nad njimi bodo otroci navdušeni. Kabina tovornjaka ima zložljiva ogledala, vrata se lahko odprejo. Vetrobransko steklo kabine tovornjaka cisterne MAN TGS je izdelano iz nezlomljivega polikarbonata. Kabina na sploh je izdelan do najfinejših podrobnosti, zato je otroška igra toliko bolj zabavna in pestra. Za kabino tovornjaka se nahaja izhodna enota z ročico za zapiranje. Poleg je dodan kolut za cev. Na zadnji strani je lestev, ki je v originalu namenjena za varno stopanje na cisterno ali sestopanje z nje.cisterna

Prostornina cisterne je slabih štiristo milimetrov, za popestritev igre ima dodano delujočo črpalko. Igrača cisterna znamke Bruder se na tovornjak cisterno Man TGS priklopi ali odklopi z popolnoma delujočo sklopko. Cisterna Man TGS Bruder ima lahko dodan svetlobno zvočni modul, kompatibilna je s figuro. Izdelana je v dimenzijah petsto sedem krat sto štiriinosemdeset krat dvesto triinšestdeset milimetrov. Z drugo besedo : izdelana je v merilu ena proti šestnajst.

Kot vse Bruder igrače je izdelana iz kakovostnih materialov, igra je mogoča v zaprtih prostorih ali na prostem. Priporočljiva starost proizvajalca je od četrtega leta dalje.