15. 7. 2024

Generator koloidnega srebra

Generator koloidnega srebraKaj sploh so koloidi? Koloidi so zelo majhni delci, ki so razpršeni v zraku in so prostemu očesu nevidni. Koloidni delci so velikosti nekaj nanometrov in so netopni v drugih snoveh. Ker koloide ne moremo videti s prostim očesom, jih preučujejo z elektronskim mikroskopom, ker jih le z njim lahko vidijo. Koloidi so v mnogih naravnih snoveh ki jih v vsakdanjem življenju velikokrat srečamo in uporabljamo. Ena izmed njihovih lastnosti je, da se vežejo na ione ter tako dobijo električni naboj. Vedno se vežejo z enakimi naboji zato se delci med seboj ne privlačijo, temveč odbijajo in so posledično še bolj razprostrani po prostoru.

Na spletni strani koloidi.si najdete generator koloidnega sistema in vse ostale pripomočke za meritve in ostale koloidov. Izdelki, ki so vam na voljo na njihovi spletni strani so generator koloidnega srebra, elektroda za koloidno srebro, elektroda za koloidno zlato, elektroda za koloidni baker, elektroda za koloidni cink, koloidna srebra, koloidni germanij, koloidni silicij, koloidni baker, koloidna platina, koloidni magnezij in koloidno železo. Koloidno srebro, zlato, cink, germanij, silicij, baker, platina in železo so pakirani v stekleničkah različnih militraž. Na voljo so vam enolitrske stekleničke in dvesto mililitrske stekleničke. Pribor in pripomočki za koloide, ki so vam na voljo so elektrode, usnjeni etui, stekleničke, destilirana voda in steklena palčka za mešanje. Na spletni strani lahko vse te izdelke tudi kupujete in naročate na dom. Poleg izdelkov, ki jih imajo v prodaji so vam na spletni strani na voljo še navodila za generator koloidnega srebra in za njegovo uporabo. Generator koloidnega srebra je blagovne znamke Ionic Pulser PRO in je izjemno kvaliteten, dostopne cene in enostaven za uporabo.

Če torej razmišljate, da bi kupili generator koloidnega sistema ali katerikoli drug izdelek, potem obiščite spletno stran koloidi.si.