15. 7. 2024
dermatološka klinika samoplačniško

Kako deluje dermatološka klinika samoplačniško in zakaj obstaja

Dermatološka klinika samoplačniško za medicinsko in kirurško dermatologijo pomeni, da pacienti plačajo razumno ceno za svojo oskrbo v času storitve. Dermatološka klinika samoplačniško ne dela za zavarovalnice ali vlado. Delajo za bolnike. Praksa neposrednega plačila je inovativen, rastoč model zdravstvenega varstva. Vašo oskrbo prilagodijo vam namesto zavarovalniških pravil in mandatov. Vnaprej veste, koliko bo vaša oskrba stala in ob storitvi plačate razumno ceno. Več mesecev kasneje ne boste prejeli presenetljivega računa.

 dermatološka klinika samoplačniško

Kaj pomeni dermatološka klinika samoplačniško?

Pacienti obiščejo certificirano dermatologinjo. Napotitvene težave in omejena omrežja ponudnikov niso nikoli zaskrbljujoči. Dermatolog porabi čas, potreben za obravnavo vseh vaših skrbi in ne bo hitel z vašim pregledom. V preprostem jeziku vam bo pojasnil vašo diagnozo in načrt zdravljenja. Ker je brez tretjih oseb ni v navzkrižju interesov v zvezi z vašo oskrbo. Njegova prioriteta je tisto, kar je najboljše za vas, ne tisto, kar zahteva zavarovalnica. Zdravstveno osebje bo z vami ravnalo vljudno in vas bo nemudoma poklicalo zaradi morebitnih rezultatov testov. Trudijo se preseči vaša pričakovanja.

Kakšna je vrednost za paciente?

Pretirana pravila in pooblastila so povzročila vrtoglavo rast stroškov zdravstvenega varstva. Pacienti plačujejo drage zavarovalne premije, vendar si še vedno ne morejo privoščiti oskrbe zaradi visokih odbitkov in doplačil. Da je stvar še hujša, pacienti nimajo pojma, kakšni so stroški iz lastnega žepa, dokler ne prejmejo računa nekaj mesecev kasneje.

Dermatološka klinika samoplačniško uporablja enostavnejši pristop. Z izločitvijo tretjih oseb iz prakse zmanjšajo njihove administrativne stroške in te prihranke prenesejo na vas. Pacienti vnaprej vedo, koliko bodo plačali za svojo oskrbo. Temu pravimo transparentnost cen. Po obisku ni presenečenj ali skritih računov.

Pacienti z visokimi odbitki ali brez zavarovanja bodo ugotovili, da so pristojbine znatno nižje od tistih, ki jih trenutno plačujejo iz svojega žepa. Tistim, ki imate ugodnosti zunaj omrežja, lahko dermatološka klinika samoplačniško zagotovi potrebne kode, da lahko vložite zavarovalni zahtevek za morebitno povračilo.

Njihovo osebje vam bo pomagalo ugotoviti, koliko časa bo morda potrebno za obravnavo vaših pomislekov in približne stroške. Novi obiski pacientov se začnejo pri nekaj deset evrih z dodatnimi stroški za postopke, kot je biopsija.

Ali se samoplačniško plačevanje splača?

Vsako leto prinaša zapletena pravila in mandate v našem sistemu zdravstvenega varstva, zaradi česar ostane manj časa za oskrbo bolnikov. Medicina je postala brezosebna in avtomatizirana podobno kot po tekočem traku. V praksi niti zavarovalnice niti vlada nimajo dostopa do vašega zasebnega zdravstvenega kartona.

Če vam odstranijo tvorbo ali vam opravijo biopsijo, se to, zaračuna ločeno kot pristojbino za patologijo. Če potrebujete preiskavo krvi ali drugo laboratorijsko delo, se lahko odločite za samoplačniško storitev ali pa jo izkoristite prek svojega zavarovanja.

Kozmetične storitve dermatološka klinika samoplačniško obračunava po posebnem ceniku. Kot vedno zapade plačilo v času storitve. Če vas zanima več, pokličite osebje na kliki, ker dermatološka klinika samoplačniško deluje ves čas in boste tudi takoj na vrsti. To je pomembno zato, da ni prepozno, ker so kožne bolezni lahko zelo nevarne ter se hitro širijo in je že v nekaj mesecih lahko poležete kožnim spremembam zunaj telesa in v njem. Naredite nekaj za sebe in si podaljšajte  kakovostno življenje.