20. 7. 2024

Bolečine v križu

Imate tudi vi bolečine v križu, katerih se ne morete znebiti? Na dodani povezavi se lahko poleg ostalih informacij pozanimate tudi o bio elektromagnetni terapiji bemer, kjer se lahko na samo terapijo tudi naročite.

Tovrstne bolečine so težava, ki doleti vsakega človeka. Zadnje čase se zaradi sodobnega načina našega življenja te težave pojavljajo pogosteje. Največkrat so posledica nepravilne drže, Bolečine v križuslabih navad, težkih fizičnih naporov ter nepravilnega ukrepanja, kadar pride do same bolečine. Če bolečine v križu postanejo vsakodnevna spremljevalka, je potrebno čim prej ukrepati. Bolečine v križu se v večini primerov izboljšajo že v nekaj tednih. Ponavadi zadostuje že redno gibanje ter jemanje sredstev proti tovrstnim bolečinam. Pri zmanjševanju bolečine pa pomagajo tudi vroči in mrzli obkladki. V veliki večini primerov nastanka bolečin v križu ni potreben obisk zdravnika, saj bolečine izzvenijo same. Obisk zdravnika je nujen takrat, kadar imate najmanj enega od naslednjih pojavov: vročina nad 38°C, zatekanje v hrbtu, nepojasnjena izguba teže, bolečine v prsih, odrevenelost v predelu zadnjika in dimelj, težave z nadzorovanjem  črevesja in mehurja, bolečine, katere so ponoči še močnejše, bolečine v nižjem delu nog ter ne umirjajoče bolečine v ležečem položaju.

Zapomniti si morate, da so bolečine v križu znak prizadetosti samo ene ali hkrati več hrbteničnih struktur, so le opozorilni znak in redko kdaj znak nevarnosti za vaše zdravje, da z vsakodnevnimi aktivnostmi ublažujete bolečino, potem, da bolečine v križu najpogosteje nastanejo zaradi vaših slabih navad, ter to, da je hrbtenica ustvarjena za gibanje.

Močnejše bolečine v križu lahko odpravite tudi z bio elektromagnetno terapijo bemer. Tovrstna magnetna terapija je zelo uspešna, saj so pacienti nad njenim učinkom navdušeni. Če mislite, da vam pri lajšanju bolečin ni več pomoči, obiščite zgoraj dodano povezavo in se na tovrstno terapijo naročite še danes. Zagotavljamo vam, da boste nad samo terapijo navdušeni ter zaposlenim še kako hvaležni.