20. 7. 2024
Apartmaji Kranjska Gora

Apartmaji Kranjska Gora – uživajte v lepotah Gorenjske

Razmišljate o krajšem vikend oddihu ali pa o daljših počitnicah na Gorenjskem? Potem vabljeni v Šteblaj apartmaji Kranjska Gora, kjer gostu nudijo prijetno in udobno preživljanje počitnic ali vikend oddiha. Apartmaji so sodobno opremljeni za vsakodnevne potrebe bivanja tako v toplejšem delu leta kot v času zimskih praznikov in počitnic, zato zlahka zadovoljijo tudi tiste bolj zahtevne goste. Lokacija apartmajev je v centru oz. v neposredni bližini smučišča, zato ponujajo odlično izhodišče za različne aktivnosti, kot so dnevni izleti po bližnji okolici, večerni sprehod po ulicah Kranjske Gore ali pa za obisk gostišč. Izbirate lahko med tremi apartmajskimi nastanitvami in sicer med Mimi, Megi ali Toni, ki lahko brez težav in z vsem udobjem gostijo od 4 do največ 6 oseb. Apartmaji Kranjska Gora so primerni za družine z manjšimi otroki kot tudi za vse tiste, ki želite na miren oddih v neokrnjeno gorsko okolje.

Zakaj bi sploh obiskati Kranjsko Goro?
Preprosto zato, ker se v Kranjski Goril lahko nadihajte svežega gorskega zraka in se prepustite objemu sproščujoče in neokrnjene narave prav vsak dan v letu. V neposredni bližini Kranjske Gore lahko obiščete smaragdne Zelence, se sprehodite do jezera Jasna ali se odpravite na malce daljši sprehod do koče v Krnici, zanimivih je še precej drugih znamenitosti v okolici. Naj vas spomnimo, da razgibane pohodniške poti v okolici apartmajev nudijo nešteto možnosti za rekreacijo – peš, z rolerji, skirojem pa tudi s kolesom. Za vse kolesarske navdušence je zelo zanimiva kolesarska pot Juliana Bike. Teniški navdušenci lahko odigrate partijo tenisa s pogledom na Julijske Alpe, ki vedno znova navdušijo. Za vse družine je prava dogodivščina obisk adrenalinskega parka ali pa spoznajte Kekca in njegove prijatelje v Kekčevi deželi. Če si želite v zimskem času v Kranjsko Goro, potem izkoristite urejena smučišča, tekaške proge in drsališče. V prazničnem času pa lahko na trgu obiščete tudi male osvetljene hišice, kjer lahko kupite tudi domače izdelke in kulinarične dobrote. Otroke lahko odpeljete na posebno nočno doživetje – sankanje ali pa obiščete žive jaslice v bližnji Mojstrani. Vse to je le nekaj 10 metrov stran, kjer se nahajajo Šteblaj apartmaji Kranjska Gora. Vsak večer lahko uživate tudi v vrhunski kulinariki ter vinski spremljavi okoliških gostiln. Apartmaji Kranjska Gora bodo prava izbira za vas in vašo družino ali prijatelje, saj boste v eni najbolj priljubljenih vasi v Sloveniji zagotovo uživali ob raziskovanju skritih gorskih kotičkov ali pa zgolj v iskanju miru. Apartmaji Kranjska Gora – lokacija vam omogoča, da se vsak dan lahko povsem odklopite od vsakdanjega načina življenja in uživate v naravi. Za tiste bolj avanturistične pa je Kranjska Gora odlično izhodišče, da se zapeljete tudi čez mejo v sosednjo Italijo in Avstrijo.

apartmaji Kranjska Gora

Apartmaji Kranjska Gora – zakaj jih izbrati?
Preprosto zato, ker boste vaše počitnice ali vikend oddih, lahko udobno preživite v eni izmed treh apartmajskih namestitev. Vsi apartmaji Kranjska Gora so udobni, prostorni in sodobno opremljeni. V kuhinji najdete vse najnujnejše pripomočkov za pripravo obrokov, od grelnika za vodo do mikrovalovne pečice. V vseh treh apartmajih sta na voljo tudi pomivalni in pralni stroj. Ležišča so skrbno izbrana in nudijo prijeten počitek, tudi za posteljnino vam ni treba skrbeti, saj vas čaka ob prihodu. Apartmaji Kranjska Gora so vedno čisti, saj čistoči posvečajo posebno pozornost, le to vedno znova opazijo in potrdijo tudi gostje.

Apartmaji Kranjska Gora sprejemajo tudi bone
Še niste porabili turističnih bonov 2020 in bonov 2021, lahko jih porabite v Kranjski Gori. Apartmaji Kranjska Gora čakajo na vas in vašo družino ter prijatelje. Naj spomnimo, da apartma Megi sprejme do največ 4 goste, Mimi in Toni pa do 6 gostov. Ne glede na apartma je v vsaki nastanitvi na voljo tudi udoben kavč, kjer se lahko z družino ali prijatelji družite in uživate v skupnih trenutkih. Vsi športni navdušenci ste lahko brez skrbi, vašo športno opremo (kolesa, smuči, skiroje, sanke itd.) lahko shranite v posebni shrambi, ki jo nudijo vsi apartmaji Kranjska Gora. Pred apartmajsko hišo vas čaka tudi brezplačno parkirno mesto.

Apartmaji Kranjska Gora vas vabijo na počitnice ali kratek vikend oddih v vseh letnih časih, saj je Kranjska Gora in njena okolica dihjemajoča vsak dan, zato izkoristite mirno okolje, neokrnjeno naravo in nekaj trenutkov zase ter si ponovno napolnite baterije. Lepo vabljeni in dobrodošli v Kranjski Gori.