22. 5. 2024

PVC okna

PVC oknaPodjetje Interalta se ukvaraja z izdelavo in prodajo PVC oken in vrat. Na njihovi spletni strani ponujajo široko izbiro za PVC okna. Poleg PVC oken izdelujejo in prodajajo še ALU okna, stekla, okovje za okna, profile PVC oken,  okenske police, barve oken, PVC vhodna vrata in senčila. Podjetje Interalta je znano po svoji zelo kakovostni izdelavi in proizvodnji za PVC okna, aluminijasta okna, Vhodna vrata iz PVC in ostale dodatke za okna ter senčila. Nudijo vam tudi kakovostno in hitro montažo.

PVC okna, ki vam jih ponuja podjetje Interalta so izdelana v Sloveniji in vam nudijo kakovost po zelo ugodnih cenah, poleg tega pa še montažo, garancijo in servis. Eden izmed izdelkov, ki jih imajo v prodaji so tudi PVC balkonska vrata in aluminijasta balkonska vrata, ki so prav tako izjemne kakovosti in bodo vaši hiši dajali unikaten izgled in moderno podobo.

PVC okna, ki jih imajo na njihovi spletni strani v ponudbi, so različnih modelov. Izbirate lahko med okni Trocal 70 A5, Trocal 88+, Trocal 70 M5 in InnoNova 70. Pod kategorijo PVC okna pa najdete še zimske vrtove, drsna vrata za balkon in PVC vrata za balkon. Okna iz aluminija so vam na voljo v dveh modelih, ki sta Alu Clip in Alu Fusion. Na najihovi spletni strani prav tako lahko izbirate med različnimi barvami za vaša okna. Izberete si lahko barvo, ki vam najbolj ugaja, saj imajo na izbiro veliko paleto različnih barv in odtenkov, drugače pa ni nujno da izgubljate čas in denar za premazovanje vaših PVC oken, saj premazov ne potrebujejo. Steklo je pomemben element vaših oken, zato vam podjetje Interalta ponuja le najboljše. Na voljo so vam izolacijska stekla, ornamentna stekla, lepljena stekla, kaljena stekla, činčila stekla, varnostna stekla in alarmno steklo. Za ogled celotne izbire za PVC okna obiščite spletno stran interalta.si.