Horoskop za julij 2017 – užitki in izkoriščanje darov

Rak je poletno znamenje in pomeni mnogo užitkov in izkoriščanja darov. 21. junij je poletni solsticij in to je čas vstopa sonca v ozvezdje Raka, zaznamuje ga tudi najdaljši dan v letu. V tem času ima sonce najvišjo moč, raka pa prinese veliko obilja v rastlinskem svetu ter več tolerance pri ljudeh in živalih. Pridelki na polju lepo zorijo, to pa pomeni, da se začne nagonska želja tako po izkoriščanju pridelka kot po varovanju pred drugimi. Horoskop za julij 2017 je obdobje osredotočanja na družino in dom, ki jo imamo željo zavarovati pred negativnimi vplivi. V času raka je poletje najbolj stabilno in vroče, to je čas za zabave in užitke, ko uživamo kot kralji. V času obilja smo tudi bolj ljubeči in iskreni. Več o horoskopu za mesec julij 2017 najdete na http://www.horoskopko.si/horoskop-julij-2017/.

horoskop za julij 2017

Rak je prvo poletno in vodno znamenje, ki je podobno igrivemu poskakovanju spomladanskega potočka, ki dinamično šviga po svoji strugi in se veseli spojitve v veliko reko. Rakova čustva, ki so na začetku neobvezna in lahkotna, žuborijo, ko pa se na nekoga naveže, pa se preoblikujejo v globoko in močno naklonjenost. Rak vlada zgornjemu delu jeter, želodcu, prsim in diafragmi. Horoskop za julij 2017 napoveduje možne težave z organi prebave in s prebavo na splošno. Ker pa je čustveno preobčutljiv, je nagnjen precej k preobilici hrane zaradi težav s čustvi ali stresa. Barvi raka sta dve, in sicer bela ter srebrna. Njegov rojstni kamen je biser, najlepše rastline pa so beli nagelj, lokvanj in iris.

Kakovost medosebnih odnosov bo temeljila na tem koliko energije se bo vanje vlagalo. Prej, ko boste izrazili voljo, da razrešite vse stare konflikte, prej bo med vami in vašimi ljubljenimi prevladala sloga.

V odnosu s partnerjem lahko pričakujete kar nekaj trenutkov, ki bodo napeti in povezani z preobremenjenostjo v službi in doma. Horoskop za julij 2017 opozarja, da če imata še vedno težave iz preteklosti in jih sedaj želita razčistiti, potem boste morali vi biti tisti, ki boste začeli o tem debato. Razčiščevanje bo zelo čustveno in naporno, prineslo pa bo dobre in dolgoročne rezultate.

Če ste šele začeli z ljubezenskim razmerjem, bo le ta zelo napredovala, morate pa paziti, da ne boste svoji ljubezni obljubili nekaj, na kar še sami niste pripravljeni. Prehitro skupno življenje vas lahko čustveno precej obremeni, zato se v resno zvezo spuščajte počasi.

Na poslovnem področju, predvsem kar se tiče denarja in posla bo sodelovanje izredno pomembno za vaše napredovanje, zato se ne smete izogibati timskim projektom in boljšemu sodelovanju z šefi. Seveda se boste zaradi tega morali bolje izkazati in posledično tudi zbrati, vendar bo to obrodilo sadove. Horoskop za julij 2017 napoveduje, da se boste z nadrejenimi tudi pogostokrat pogovarjali o tem, kaj vas bremeni oziroma moti. Dobili boste razumevajočo povratno informacijo, kar vas bo verjetno zelo pozitivno presenetilo. Na finančnem področju trenutno  ne pričakujte večjih sprememb. Denarni tok bo stalen, za večje investicije pa letos ne bo posebnih priložnostih. Mlajšim rakom se dobro kaže sodelovanje s tujino.