Erotična trgovina za vrhunska doživetja

Mlado podjetje in spletna trgovina z erotičnimi pripomočki 4play.si ima jasno zastavljene cilje, in sicer, želijo dvigniti raven erotičnih spletnih trgovin v Sloveniji. V svoji ponudbi imajo kakovostne izdelke evropskih proizvajalcev, kar pomeni, da svojim strankam nudijo edinstveno erotično doživetje. Z njihovo unikatno izkušnjo, so v smislu erotičnih trgovin naredili korak višje. Erotična trgovina 4play vam prav tako ponuja vizualno ter pestro izkušnjo, kajti vsi njihovi izdelki v spletni trgovini imajo priloženo še fotografijo. Vsekakor je njihova ponudba specializirana, kar pomeni, da ih kupec premišljeno in zavestno izbere. V podjetju za vas ustvarijo prijetno in erotično vzdušje, saj na ta način stranke z veseljem pregledajo njihovo pestro in raznoliko ponudbo.

Erotična trgovina

Omenjena erotična trgovina ponuja tudi darilne bone, kar pomeni, da lahko prejemnika prijetno presenetite. Blago vam dostavijo v dogovorjenem roku, za dostavo pa je specializirana Pošta Slovenije in GLS. Vsekakor si ponudnik lahko dovoli izbrati drugo dostavno službo v primeru, da bo vaš paket na ta način varneje in hitreje prispel. Erotična trgovina 4play upošteva preračunane stroške dostave, glede na maso paketa oziroma blaga. To je med drugim upoštevano v poteku nakupa ali dodajanja artiklov v vaši košarici. V spletno trgovino se je možno tudi vpisati ali registrirati, kar pomeni, da lahko z domačega naslonjača opravljate želene nakupe. Erotična trgovina vam dovoli spremljati statuse in zgodovino naročil, možno pa je prejemati e-novice. S slednjimi vas obveščajo o novih izdelkih, akcijah in ugodnostih.

V primeru, da ste že naročili blago, ga prejeli in vam ni všeč, ga lahko vrnete v trgovino v tridesetih dneh. Pri tem ni nikakršnih odškodnin, morajo pa biti izdelki nerabljeni, v originalni embalaži ter nepoškodovani. Erotična trgovina ne krije stroškov pošiljanja, temveč jih krije kupec. O vračilu, mora kupec obvestiti ponudnika v pisni obliki, v 15 dneh od prejetja blaga. Izdelek lahko tudi zamenjate za drugega.